Η Kelly Clarkson κατά τη διάρκεια της εκπομπής της παραδέχτηκε ότι πήρε φάρμακο για να χάσει τα παραπανίσια κιλά, αναφέροντας ότι δεχόταν πιέσεις από τον γιατρό της να ακολουθήσει φαρμακευτική αγωγή για αδυνάτισμα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Page Six, η Clarkson είχε καλεσμένη στο «The Kelly Clarkson Show» την Whoopi Goldberg που περιέγραψε τον τρόπο που αδυνάτισε χάρη στο φάρμακο Mounjaro.

Τότε, η παρουσιάστρια είπε πως «έχω χάσει κι εγώ πολλά κιλά», αναφέροντας ότι πήρε φάρμακο, γιατί λόγω προβλήματος στον οργανισμό της δεν γινόταν σωστή διάσπαση της ζάχαρης.

«Ο γιατρός μου με κυνηγούσε για δύο χρόνια και έλεγα: “Όχι, το φοβάμαι. Έχω ήδη προβλήματα με τον θυρεοειδή”», είπε χαρακτηριστικά.

Κέλι Κλάρκσον
Η Kelly Clarkson πριν αδυνατίσει

Όμως, κάποια στιγμή έχασε μερικά κιλά και συνειδητοποίησε την αλλαγή στο σώμα της. Έτσι, παρακολούθησε βίντεο με παλαιότητες εμφανίσεις της για να συγκρίνει τη διαφορά κι εκείνη τη στιγμή κατάλαβε πως ήθελε να αδυνατίσει.

«Τρόμαξα με την εμφάνιση που είχα. Αναρωτήθηκα “ποια στον δ… είναι αυτή”. Τότε, κατάλαβα πως έπρεπε να χάσω τα κιλά», είπε στη συνέχεια.

Εντούτοις, αρνήθηκε να αποκαλύψει το όνομα του σκευάσματος που έλαβε, με αρκετούς να υποθέτουν πως μπορεί να ήταν Ozempic, γιατί το συγκεκριμένο φάρμακο αν και για διαβητικούς κάνει θραύση μεταξύ των διάσημων που θέλουν να αδυνατίσουν.

Κέλι Κλάρκσον
Η Kelly Clarkson μετά την απώλεια των κιλών της