Για τις αισθητικές επεμβάσεις που έχει κάνει μίλησε κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής της συνέντευξης την Τρίτη (6/2) η Μπέσσυ Αργυράκη. Τονίζοντας πως ασχολείται με την εικόνα της η τραγουδίστρια ανέφερε: «Έχω κάνει μπότοξ, υαλουρονικό και ένα μικρό λίφτινγκ».

«Όσο μεγαλώνω, ασχολούμαι πιο πολύ με την εικόνα μου, πάντα μου άρεσε να είμαι περιποιημένη. Είχα πάει στον γιατρό να κάνω στήθος, αλλά εκείνη την ημέρα κάνανε πρόσωπο. Το στήθος έγινε αργότερα. Θυμάμαι τα ωραία δόντια του συζύγου μου στο πρώτο μας ραντεβού, νόμιζα ότι φοράει μασέλα», επεσήμανε η Μπέσσυ Αργυράκη στην εκπομπή του Mega «Πάμε Δανάη».

«Μια γυναίκα είχε εμμονή μαζί μου, μέσω Facebook. Όταν είδα ότι έχει ερωτική διάθεση, τη διέγραψα. Σταμάτησα να ρωτάω την κόρη μου “Πότε θα γίνω γιαγιά”. Τώρα απλά της λέω να καταψύξει ωάρια», δήλωσε η τραγουδίστρια.

«Μου είχαν ζητήσει να ασφαλίσουν τα οπίσθιά τους και τα πόδια τους», υπογράμμισε σχετικά με την ενασχόλησή της με τον ασφαλιστικό κλάδο, ενώ αποκάλυψε πως την επόμενη σεζόν θα υποδυθεί την Μπέτι Μίντλερ σε μιούζικαλ.