Η Άννα Φλωρινιώτη βγήκε στην κάμερα της εκπομπής του ALPHA, Super Κατερίνα, το πρωί της Τρίτης (2/1) ώστε να μιλήσει για την θύελλα αντιδράσεων που προκλήθηκε μετά το βίντεο που διέρρευσε από τους εορτασμούς για τα γενέθλια της Γωγώς Γαρυφάλλου, λίγα εικοσιτετράωρα μετά την κηδεία του αδερφού της, Νίκου.

«Είμαι έξαλλη που σε έκαναν να νιώσεις ενοχές», της είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου, με την ίδια να απαντά:

«Έχεις δίκιο αλλά το έκανα πιο πολύ για τη μητέρα μου για να μη στεναχωριέται. Όποιος και να το έβλεπε αυτό, μπορεί όντως να το παρεξηγούσε. Έπρεπε να εξηγήσω τι έχει γίνει. Κατ’ αρχήν δεν πήγα σε γενέθλια. Δούλευα και ήρθαν να κάνουν έκπληξη στην Γωγώ. Μας κάλεσε η Ελένη Καρουσάκη σε ένα μαγαζί. Εγώ δεν πηγαίνω σπίτι μου, αν δεν είμαι πολύ κουρασμένη. Μας είπε η Ελένη αν θέλουμε να πάμε μία βόλτα. Ήταν κάθε ημέρα στο νοσοκομείο η Ελένη και όλοι οι κολλητοί του Νίκου “Θέλεις να περάσεις να πιούμε ένα σφηνάκι όπως κάναμε με τον Νίκο;” μου είπε. Ένα ζευγάρι φίλων μας και πολύ κολλητοί με την Γωγώ της είπαν να σου κάνουμε μία έκπληξη και φώναξαν την Ελένη να της πει το χρόνια πολλά. Έφταιξα που χαμογέλασα για τα χρόνια πολλά. Ξέρω εγώ; Με έβρισαν πολύ άσχημα. Ήταν και κάποιος επώνυμος… Δεν λέω για τον Αλέξανδρο Πετρίδη. Επώνυμος τα έχει βάλει μαζί μου και με την οικογένειά μου και δεν ξέρω γιατί…Ακόμα κι όταν έφυγε ο πατέρας μου σχολίασε αρνητικά τον τάφο του. Ότι είμαι υπερβολική και τι απλή ταφόπλακα του έβαλα. Θέλω να μάθουν όλοι ποιος είναι αυτός που από αμέλειά του έχασα τον αδερφό μου. Χάθηκε η βιοψία. Όταν την βρήκαμε εμείς μας έλεγαν ότι την είχε πάρει ο Νίκος. Με την αστυνομία πήγαμε και τη βρήκαμε και η προϊσταμένη έπαθε σοκ. Σε δημόσιο νοσοκομείο πήγαμε. Aν το ξέραμε από την αρχή τώρα θα γελούσαμε. Δεν θα είχε κάνει μετάσταση, δεν θα έχανα τον αδερφό μου»

«Η μαμά μου είναι χάλια», πρόσθεσε στη συνέχεια και έπειτα προβλήθηκε το μήνυμα που της έστειλε η Γωγώ Γαρυφάλλου, η οποία ξέσπασε σε κλάματα, απολογούμενη για τις φορές που μπορεί να την έχει πληγώσει, ακόμη και χωρίς να το θέλει, ενώ αποκάλυψε πώς γνώρισε τον αδερφό της σκεπτόμενη τον γάμο και ποια ήταν τα όνειρά τους από μικρά παιδιά. Τέλος, εξήγησε πως ο Γιάννης Φλωρινιώτης την έκανε μέλος της οικογένειάς του.

«Δεν με περίμενες ε; Ξέρεις πόσο δύσκολο ήταν όταν καλέστηκα να μιλήσω για σένα; Γιατί τα συναισθήματά μου δεν μπορώ να τα εκφράσω με λόγια, γιατί είναι τεράστια. Αννούλα μου, θέλω να σου ζητήσω συγγνώμη αν σε πλήγωσα κάποιες φορές. Ήταν άθελά μου. Δεν το έκανα επίτηδες. Ξέρεις ότι σε λατρεύω, δεν κάνω χωρίς εσένα. Πολλοί άλλοι θέλουν να είμαστε χώρια, αλλά εγώ… Τα χρόνια που δεν μιλάγαμε ήταν τα χειρότερα της ζωής μου. Να ξέρετε ότι με την Αννούλα δεν ταιριάζω σε τίποτα. Εγώ μια ζωή είμαι η φωτιά και η Αννούλα είναι ο πυροσβεστήρας που τρέχει να σβήσει αυτά που άναψα εγώ. Έτσι λειτουργούσε πάντα και σε μένα και στον Νικολάκη», της δήλωσε μεταξύ άλλων, γεγονός που προκάλεσε απορίες στο πλατό σχετικά με το τι είχε συμβεί μεταξύ τους και αν δεν μιλούσαν:

«Δεν είχαμε παρεξηγηθεί απλά δεν μιλάγαμε και ο Νίκος της έστελνε μηνύματα “Η Αννούλα είναι πολύ στενοχωρημένη και πληγωμένη που δεν μιλάτε, να την πάρεις τηλέφωνο”. Τα βρήκαμε δεν είχαμε κάτι να χωρίσουμε. Ήθελα πάντα μία αδερφή και ο Θεός μου την έστειλε», εξήγησε η Άννα Φλωρινιώτη και το μήνυμα της Γωγώς Γαρυφάλλου συνεχίστηκε με το πώς γνώρισε τον Νίκο Φλωρινιώτη «Δεν γνώρισα πρώτα την Αννούλα, κάνετε λάθος. Ένα απόγευμα στο Πασαλιμάνι, αντίκρισα τον Τζον Τζον, τον Νίκο Φλωρινιώτη. Εκεί χτύπησε η καρδούλα μου πάρα πολύ δυνατά και είπα ότι θέλω να γίνω η νύφη του. Εν τέλει αυτό δεν πραγματοποιήθηκε, διότι μετά προέκυψε άλλο δέσιμο με όλη την οικογένεια, οπότε το άφησα λίγο στην άκρη.

Όταν η Αννούλα μου έμεινε έγκυος στην Αντζελίνα μου, η μαμά μου είπε στον κύριο Γιάννη να με πάρει υπό την προστασία του, και έτσι έκανε. Όταν τελικά ήρθε η ώρα που έγινα και νονά της Αντζελίνας και ήταν να επιστρέψει ξανά στη δουλειά μετά τη γέννα, είπα στον κύριο Γιάννη, δειλά δειλά, “Σας ευχαριστώ για όλα, τώρα ήρθε η ώρα να σας αποχαιρετήσω, όμως θα έρχομαι να σας απολαμβάνω, γιατί σας θαυμάζω” και μου λέει “Πού θα πας; Εσύ είσαι η υιοθετημένη κόρη μου” και τελικά το Φλωρινιώτης Family απέκτησε άλλο ένα μέλος.

Αννούλα μου, θυμάσαι τα όνειρά μας; Ήταν να παντρευτούμε μαζί την ίδια μέρα δύο δίδυμους αδερφούς. Τώρα το αποβάλαμε αυτό το όνειρο. Δεν θέλουμε γάμους. Έχουμε κάνει, όμως, σχέδια για το νέο έτος… Εγώ θα στα πραγματοποιήσω. Δεν θα αφήσω κανέναν να σε πειράξει, να σου στερήσει το χαμόγελο ή να σε κάνει να πέσεις, ούτε να σκουντουφλήσεις. Θα γίνω αγρίμι, θα τον φάω. Θα τα κάνουμε όλα; Μου δίνεις τον λόγο σου; Σε λατρεύω, θέλω να το πεις κι εσύ και να το παραδεχθείς», είπε χαρακτηριστικά φανερά συγκινημένη.