Το ευρύ κοινό τον γνώρισε μέσα από το Cash or Trash, την εκπομπή του Star με παρουσιάστρια τη Δέσποινα Μοιραράκη. Ο Γιώργος Καράμπελας μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για τα παιδικά του χρόνια, τον εκφοβισμό που βίωσε και για την οικογενειακή ευτυχία.

«Μεγάλωσα σε μία οικογένεια που μου έμαθε πως είναι κακό να μιλάς για χρήματα. Έχω ζήσει και εποχές που δεν είχα χρήματα. Μικρός είχα πάει να μείνω 1 μήνα στην Αγγλία και 1 μήνα στο Παρίσι. Την πρώτη μέρα που πήγα στο Παρίσι μου έκλεψαν όλα τα χρήματα, άλλα πέρασα υπέροχα. Από μικρός ήμουν ένα ιδιαίτερο παιδί, οι γονείς μου δεν μπορούσαν να το διαχειριστούν αυτό. Ένιωσα εκφοβισμό ακόμα και στην οικογένεια μου, δεν με άφησαν να είμαι αυτό που θέλω. Η μητέρα μου ήταν υπέροχη, άλλα είχε θέμα με τα στερεότυπα της κοινωνίας. Η μητέρα μου, μου έλεγε πως αυτά δεν είναι για εμάς», είπε αρχικά.

Και συνέχισε: «Από νωρίς είχα χωρίσει μέσα μου τη θηλυκή και την αρσενική μου πλευρά. Με φλέρταραν άντρες, άλλα μου έβγαινε μία μικρή αντίδραση για το τι θα πει η κοινωνία. Δεν έχω βρεθεί ποτέ με κάποιον άντρα ερωτικά. Με την γυναίκα μου έχω φτιάξει ένα ωραίο κλίμα και έχει ο καθένας τον χώρο του».

Για την γυναίκα του ανέφερε: «Με την γυναίκα μου ήταν έρωτας κεραυνοβόλος, εκείνη μου την έπεσε σε μία ταβέρνα. Η γυναίκα μου είπε πως δεν είχε φλερτάρει ποτέ κανέναν πρώτη, το έκανε μαζί μου. Από την γυναίκα μου ένιωσα αποδοχή και θαυμασμό. Μεγάλωσα νομίζοντας ότι δεν έχω αυτοπεποίθηση, προερχόταν από την οικογένεια μου αυτό».

Για τον «πόλεμο» που έχει δεχθεί, ο Γιώργος Καράμπελας αποκάλυψε πως «ένιωσα να με “πολεμούν” άνθρωποι λόγω του χαρακτήρα μου. Από την μία ήμουν πετυχημένος και από τη άλλη έλεγα “και τώρα τι έκανες;” Ο κόσμος όταν σε βλέπει πληγωμένο, συνήθως δεν σε βοηθάει άλλα γελάει. Με το επίθετό μου γινόταν χαμός».

Για την πατρότητα: «Έχω μία τέτοια ζωή που δεν χωράει να έχω κάποιο παιδί. Ένα παιδί θέλει μία σταθερότητα, εγώ δεν το έχω αυτό. Δεν έχω μετανιώσει για τίποτα, έγιναν όλα σοφά. Έπρεπε να τα ζήσω όλα αυτά για να μπορέσω να προχωρήσω την ζωή μου».