Η Μπέριλ ΜακΚίσικ έχει μπει για τα καλά στη ζωή της ελληνικής showbiz. Η καλλονή σύζυγος του γκραντ του Ολυμπιακού, Σακίλ ΜακΚίσικ, συμμετείχε στο MadWalk που έγινε το βράδυ της Δευτέρας (20/11) και εντυπωσίασε βαδίζοντας στην πασαρέλα.

Κι ενώ η Μπέριλ ΜακΚίσικ είναι εκείνη που συνήθως βρίσκεται καθισμένη στο πλάι να παρακολουθεί το… σόου του συζύγου της (ο οποίος αυτή την περίοδο είναι τραυματίας), τώρα οι ρόλοι αντιστράφηκαν. Ο Σακίλ έκατσε στην άκρη και απόλαυσε το έτερόν του ήμισυ να περπατάει στο catwalk φορώντας ένα καταπληκτικό ροζ φόρεμα, δημιουργία της Σίλιας Κριθαριώτη σύμφωνα με όσα αναπαρήγαγε η Μπέριλ ΜακΚίσικ στον λογαριασμό της στο Instagram.

«Διασκέδασα τόσο πολύ», ανέφερε σε ένα από τα stories της στην πλατφόρμα του μέσου κοινωνικής δικτύωσης, η Μπέριλ που έχει καταγωγή από την Ελλάδα μέσω της μαμάς της και την Τουρκία μέσω του μπαμπά της. Μάλιστα, ο Σακίλ ΜακΚίσικ κατέγραψε κι εκείνος την άποψή του για την εμπειρία και παρομοίασε την Σίλια Κριθαριώτη με τον Βασίλη Σπανούλη και ανέφερε πως έχει τη Mamba Metality του αείμνηστου Κόμπι Μπράιαντ.

Μαζί στο event που συγκέντρωσε σχεδόν όλους τους Έλληνες celebrities ήταν κι ο συμπαίκτης του Σακίλ ΜακΚίσικ στον Ολυμπιακό, ο διεθνής με την Εθνική Ελλάδας γκαρντ, Τόμας Ουόκαπ. Τον συνόδευε η εκθαμβωτική σύντροφός του Εστρέλα Νούρι. Τα δύο ζευγάρια φάνηκε να διασκεδάζουν με το σόου και τις καλλιτεχνικές παραστάσεις.

Σταθερά στο «ΣΕΦ»

Η Μπέριλ ΜακΚίσικ αφότου ήρθε στην Ελλάδα με τον σύζυγό της γρήγορα έγινε μια από τις ανερχόμενες influencers, καθώς προσφέρει σταθερά tips για γυμναστική ή μακιγιάζ, ενώ δεν χάνει παιχνίδι του Ολυμπιακού στο «Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας» και αλλού και ενίοτε έρχεται και σε αντίπαράθεση με οπαδούς άλλων ομάδων, σε κόσμια πάντοτε πλαίσια.

Μάλιστα, η κυρία ΜακΚίσικ την περασμένη άνοιξη είχε πάει στο Κάουνας με αφορμή το Final 4 όπου συμμετείχε και ο Ολυμπιακός (σ.σ. ηττήθηκε στον τελικό από τη Ρεάλ Μαδρίτης) όπου ουσιαστικά παρουσίασε έναν οδηγό της πόλης για τους οπαδούς του Ολυμπιακού!