Έχοντας καλωσορίσει πριν λίγες μέρες στο σπίτι το νέο μέλος της οικογένειάς τους, η οικογένεια του Γιάννη Αντετοκούνμπο είχε έναν ακόμα λόγο να γιορτάσει την Κυριακή, 17/09. Η σύζυγος του Γιάννη, Mariah Riddlesprigger, γιόρτασε τα 31α γενέθλιά της, με τον μπασκετμπολίστα να την τιμά με μια δημοσίευση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Δημοσιεύοντας φωτογραφίες αγκαλιά και από διάφορες στιγμές του με τη Mariah, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έγραψε τρυφερά λόγια για τη σύζυγό του και μητέρα των τριών παιδιών του. Μάλιστα, την έβαλε να συμφωνήσουν δημόσια για την… αιωνιότητα της σχέσης τους, δηλώνοντάς το απλώς με ένα σχόλιο.

Στη λεζάντα της φωτογραφίας του, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έγραψε: «Μπορούμε να περάσουμε τα επόμενα 100 χρόνια μαζί; Σ’ αγαπώ μωρό μου χρόνια πολλά. Σχολίασε παρακάτω αν έχουμε συμφωνία». Εκείνη δεν έχασε χρόνο και του έγραψε αμέσως: «Σ’ αγαπώ μωρό μου! Είσαι κολλημένος μαζί μου για 100 + 100 ακόμα».

Δείτε την ανάρτηση του Γιάννη Αντετοκούνμπο και την απάντηση της Mariah:

«Καλωσόρισες σπίτι Εύα Μπρουκ Αντετοκούνμπο»

Την Κυριακή 17/09, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ανακοίνωσε με μια ανάρτηση στο Instagram πως η γυναίκα του, Mariah Riddlesprigger, έφερε στον κόσμο το τρίτο τους παιδί. Μετά τους δυο γιούς τους, Λίαμ Τσαρλς και Μάβερικ Σάι, η Εύα Μπρουκ Αντετοκούνμπο είναι το λέο μέλος της οικογένειάς τους.

Στην ανάρτηση, ο Greek Freak έγραψε:

«Καλώς ήρθατε στο σπίτι Eva Brooke Antetokounmpo. Το κοριτσάκι του μπαμπά και η μικρή αδελφή των αδελφών».