Ως γνωστόν, απαγορευτικό είναι το φιλί για όσους έχουν καταναλώσει προηγουμένως τζατζίκι. Αιτία, η δυσοσμία που αφήνει στο στόμα. Η λύση όμως βρέθηκε.
Έρευνα του Πανεπιστημίου του Οχάιο αποκάλυψε πως το γάλα μπορεί να καλύψει την ενοχλητική μυρωδιά του σκόρδου αλλά και άλλων μπαχαρικών όπως και του αλκοόλ.
Η κατανάλωση του γάλατος μειώνει σημαντικά τις συγκεντρώσεις των χημικών ουσιών που δημιουργούν την έντονη και μακράς διάρκειας οσμής του σκόρδου.
Έτσι λοιπόν, την επόμενη φορά που θα φάτε τζατζίκι, πιείτε ένα ποτήρι γάλα και φιλήστε άφοβα!