Τραγωδία σημειώθηκε στη Ρόδο, όταν μια «γουρούνα» συγκρούστηκε με ένα φορτηγό, με αποτέλεσμα τα δύο οχήματα να τυλιχθούν στις φλόγες, ενώ ο ένας οδηγός έχασε τη ζωή του.

Όπως αναφέρει η rodiaki.gr το ατύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 3μμ στον δρόμο από Τσαίρι προς αεροδρόμιο, όταν συγκρούστηκε μετωπικά τετράτροχο όχημα (τύπου γουρούνα) με μικρό φορτηγό αυτοκίνητο με αποτέλεσμα να τυλιχτεί στις φλόγες αρχικά το τετράτροχο όχημα και στη συνέχεια το φορτηγό αυτοκίνητο το οποίο ήταν φορτωμένο με οικοδομικά υλικά. Το ΕΚΑΒ κλήθηκε συνολικά να παραλάβει 5 τραυματίες εκ των οποίων οι δύο φαίνεται να είναι πιο σοβαρά.

Στο σημείο έσπευσαν τρία οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ρόδου καθώς επίσης και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ για να παραλάβουν τους πέντε συνολικά τραυματίες.

Εξαιτίας του ατυχήματος υπήρξε μεγάλη ουρά με ακινητοποίημένα οχήματα και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας. Στο σημείο έσπευσε επίσης και κλιμάκιο της Τροχαίας Ρόδου για να καταγράψει τα δεδομένα του νέου ατυχήματος που παραλίγο να εξελιχθεί σε τραγωδία, αλλά και τα δεδομένα κάτω από τα οποία σημειώθηκε.

Ωστόσο, στο Νοσοκομείο της Ρόδου, απεβίωσε λίγες ώρες αργότερα ο 33χρονος Βέλγος οδηγός του τετράτροχου οχήματο ενώ η 28χρονη σύζυγός του δίνει μάχη προκειμένου να κρατηθεί στη ζωή, καθώς φέρει συντριπτικά κατάγματα σε πολλά σημεία του σώματός της.