Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Κρήτης μετά το άκουσμα του θανάτου της 22χρονης Πένυς σε θανατηφόρο δυστύχημα. Στη σημερινή κηδεία της, φίλοι και συγγενείς θα αποχαιρετήσουν για πάντα την αδικοχαμένη πρωταθλήτρια συγχρονισμένης κολύμβησης, η οποία έφυγε τόσο νωρίς.

Τραγική φιγούρα στην κηδεία, ήταν ο σύντροφος της 22χρονης Πένυς, καθώς δεν μπορούσε να πιστέψει ότι μέσα σε λίγα λεπτά έχασε την αγαπημένη του. Το ζευγάρι είχε πάρει την απόφαση να προχωρήσουν τη ζωή τους μαζί, καθώς σε λίγο καιρό είχαν κανονίσει να αρραβωνιαστούν. Ωστόσο, το βράδυ του Σαββάτου της 25ης Μαρτίου, όλα αυτά καταστράφηκαν αφού η Πένυ, τραυματίστηκε πολύ βαριά σε τροχαίο ατύχημα και εξέπνευσε στο Βενιζέλειο νοσοκομείο.

Ο σύντροφος της κοπέλας μίλησε συγκλονισμένος στο cretapost.gr, όπου και ανέφερε πως «δεν μπορώ να το πιστέψω». Μιλώντας με λυγμούς, έλεγε συνεχώς πως «έχασα τη γυναίκα μου, ο πόνος μου είναι τεράστιος και δεν μπορώ να το πιστέψω».

Στο σημείο που έχασε τόσο άδικα τη ζωή της η 22χρονη Πένυ, στο 13ο χλμ Ηρακλείου, φίλοι και συγγενείς έχουν αφήσει ένα μπουκέτο από κρίνα, από χθες το πρωί. Η νεκρώσιμος ακολουθία θα ψαλεί στον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Κυρίου στις 3 το μεσημέρι.

Το μοιραίο δυστύχημα που στοίχησε τη ζωή της Πένυς

Η 22χρονη Πένυ βρισκόταν στις Κάτω Αρχάνες για να επισκεφτεί τον πατέρα του συντρόφου της. Η ίδια μαζί με τον σύντροφό της έμενε στις Άνω Αρχάνες και το μοιραίο βράδυ επέστρεφε στο σπίτι της με το αυτοκίνητο μίας φίλης της.

Το όχημα, όμως, ξέφυγε από την πορεία του και χτύπησε σε πεζοδρόμιο. Στη συνέχεια έπεσε πάνω σε δέντρο. Το παράθυρο του συνοδηγού ήταν ανοιχτό και η 22χρονη φέρεται πως δε φορούσε ζώνη ασφαλείας, με αποτέλεσμα να τρανταχτεί και να χτυπήσει το κεφάλι της στο δέντρο.

Άμεσα στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε την Πένυ στο Βενιζέλειο νοσοκομείο φέροντας βαρύτατα τραύματα.

Δυστυχώς, η άτυχη κοπέλα, λίγη ώρα αργότερα, δεν τα κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή και παρ’ όλες τις προσπάθειες των γιατρών τελικά έχασε τη μάχη με τη ζωή στο νοσοκομείο.