Η φράση αυτή δεν εκστομίστηκε από κανέναν Χρυσαυγίτη, αλλά από τη μπλόγκερ Marianna On Ice, κατά κόσμον Μαριάνθη Παγουτέλη, λειτουργό της Θέμιδας από την έδρα του εφετείου Αθηνών.

Παρόμοιου επιπέδου διατυπώσεις θα βρει κανείς συγκεντρωμένες στο δικό της μπλογκ («Ζητείται ελπίδα», marianaonice.blogspot.com) στο οποίο από το 2007 που άνοιξε γράφουν και άλλοι δικαστικοί, γνωστοί της κυρίας Παγουτέλη, που κι αυτοί διατηρούν προσωπικά μπλογκ.

Η εφέτης δεν κρύβει πια την ταυτότητά της. Όχι μόνο δημοσιεύει τη φωτογραφία της,αλλά περιγράφει υποθέσεις της με εξονυχιστικές λεπτομέρειες, σε βαθμό που είναι κι αυτές απόλυτα αναγνωρίσιμες. Σύμφωνα με την Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία, τη σχέση της κυρίας Παγουτέλη με το μπλογκ αυτό κατήγγειλε την Πέμπτη με αναφορά της στον εισαγγελέα εφετών Πειραιά, η δικηγόρος Ζωή Κωνσταντοπούλου που βρίσκεται σε δικαστική αντιδικία με την εφέτη και ανακάλυψε ότι στοιχεία αυτής της υπόθεσης περιγράφονται αναλυτικά στο μπλογκ, κατά τρόπο μάλιστα που δεν συνάδει καθόλου με τη θέση μιας δικαστού.

Στο υπόμνημα που βρίσκεται πλέον στα χέρια του εισαγγελέα εφετών Πειραιά, η δικηγόρος Ζωή Κωνσταντοπούλου κατηγορεί την δικαστίνα-μπλόγκερ ότι βρίζει, συκοφαντεί και λοιδορεί ενώπιον του αναγνωστικού κοινού εναντίων αυτής, του πατέρα της αλλά και άλλων δικηγόρων και δικαστών. Η αναφορά της κ.Κωνσταντοπούλου εντοπίζει και άλλους δικαστικούς που μετέχουν στις συζητήσεις του μπλογκ «στους οποίους η ανωτέρω εφέτης απαντά με οχετούς για τη δικαιοσύνη για εμένα και τον πατέρα μου και στους οποίους προσκαλεί να της συμπαραστέκονται.»

Το όνομα της κυρίας Παγουτέλη ήρθε στη δημοσιότητα πριν από 3 χρόνια κατά τη γνωστή δίκη του Κωνσταντίνου Πλέυρη για το βιβλίο του «Εβραίοι, όλη η αλήθεια». Η Μαριάνθη Παγουτέλη μειοψήφησε στο δικαστήριο του πρώτου βαθμού υπέρ της αθώωσης του Πλεύρη. Όπως είναι γνωστό, ο Πλεύρης σε δεύτερο βαθμό αθωώθηκε, ενώ και η αναίρεση υπέρ του νόμου που ασκήθηκε μετά από μήνες από την εισαγγελία του Αρείου Πάγου τελικά απορρίφθηκε.