Η Δήμητρα Πισπιρίγκου ξεκαθάρισε πως η Ρούλα Πισπιρίγκου δεν τηλεφώνησε πότε ανώνυμα σε δημοσιογράφο, ύστερα από την είδηση ότι ρεπόρτερ που ασχολείται με την υπόθεση της Πάτρας, δέχτηκε ένα ανώνυμο τηλεφώνημα, στο οποίο ακούστηκε μια αλλοιωμένη γυναικεία φωνή και ζητούσε να διερευνηθεί ο Μάνος Δασκαλάκης.

Η αδερφή της 33χρονης μητέρας των τριών νεκρών παιδιών, διευκρίνισε, ότι ούτε η ίδια, ούτε και η Ρούλα, τηλεφώνησαν ποτέ ανώνυμα σε δημοσιογράφο της εκπομπής «Tlive». «Εγώ δεν είμαι σίγουρα, το λέω με βεβαιότητα, αλλά ούτε η Ρούλα είναι», είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στο γεγονός, ότι σύμφωνα με την εκπομπή, δημιουργήθηκαν υποψίες, ότι τηλέφωνο μπορεί να πήρε η 33χρονη, καθώς στο ανώνυμο τηλεφώνημα ακουγόταν από το βάθος ένα καναρίνι, όπως γίνεται συνήθως όταν μιλούσε η Ρούλα Πισπιρίγκου με τους δημοσιογράφους.

«Η Ρούλα δεν είναι τόσο χαζή. Σε όλες τις συνομιλίες που είχε με τους δημοσιογράφους, τύχαινε να κάθεται, είτε στο μπαλκόνι, είτε μέσα που ακουγόταν το καναρίνι. Δεν θα καθόταν κάπου που θα μπορεί να ακουστεί το καναρίνι», σημείωσε στο «Tlive» η Δήμητρα Πισπιρίγκου.