«Δεν θα σου πω αντίο φίλε […], σ’ αγαπώ πολύ» γράφει αποχαιρετώντας τον Γιώργο Τράγκα, που πέθανε την Τρίτη από κορονοϊό, ο εκπρόσωπος Τύπου των «Ελεύθερων Ανθρώπων», Πάρις Κουρτζίδης.

«ΝΑΙ είμαι ΑΡΝΗΤΗΣ! Δεν το δέχομαι. Το ίδιο κι εσύ. Το ξέρω. Μου το είπες. Άλλωστε, έχουμε να πιούμε ένα ακόμη μπουκάλι κρασί ΜΑΖΙ… Για αυτό σήμερα δεν θα σου πω “αντίο φίλε”. Θα πω ότι είπες κι εσύ στις τελευταίες κουβέντες: Σ’ ΑΓΑΠΩ ΠΟΛΥ» γράφει στην ανάρτησή του ο κ. Κουρτζίδης.

Το τελευταίο αντίο στον Γιώργο Τράγκα

Στην τελευταία του κατοικία οδηγήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης ο Γιώργος Τράγκας. Η κηδεία έγινε στον Ιερό Ναό Παναγίας Ελευθερώτριας στην Πολιτεία της Κηφισιάς, η οποία έχει γεμίσει με στεφάνια. Στην εκκλησία έφτασε πρώτη η γυναίκα του Μαρία Καρρά, που είχε κολλήσει και εκείνη κορονοϊό, αλλά το πέρασε με ελαφρά συμπτώματα.

Τελευταία επιθυμία του δημοσιογράφου ήταν, σύμφωνα με την ανάρτηση της οικογένειάς του στο Facebook, αντί για στέφανα να γίνουν δωρεές στην «”Κιβωτό του Κόσμου” (σ.σ. εκπρόσωπος της Κιβωτού θα βρίσκεται έξω από την Εκκλησία) ή στο ΔΙ.ΚΕ.Π.Α.Ζ (Καταφύγιο Ζώων Σχιστού.) Η κατάθεση των χρημάτων για το Καταφύγιο Ζώων γίνεται σε λογαριασμό της EUROBANK GR 170 260 258 0000 740 201 2283 84 (θα βρίσκεται εκεί και εκπρόσωπος)».