Στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης τα καταστήματα Beautyworks, δημιούργησαν την «Εβδομάδα Αγάπης», μία πρωτοβουλία ουσιαστικής προσφοράς, με σκοπό να υποστηρίξει έμπρακτα συνανθρώπους μας σε ανάγκη.

Στο πλαίσιο αυτό, τα Beautyworks φέτος στηρίζουν το Κέντρο ειδικών ατόμων «Η Χαρά», τη στέγη φιλοξενίας 56 παιδιών και ενηλίκων που αντιμετωπίζουν σοβαρά νοητικά και κινητικά προβλήματα.

Συγκεκριμένα, από 29 Νοεμβρίου έως 4 Δεκεμβρίου 2010, με κάθε αγορά που θα πραγματοποιηθεί στα Beautyworks Αθήνας και Κηφισιάς, μέρος των εσόδων θα διατεθεί για τις ανάγκες του Κέντρου.

Η δημιουργός των Beautyworks, Τζένη Μπαλατσινού, δήλωσε: «Τα Beautyworks, πρωτοπόρος εταιρία στο χώρο των πολυτελών και φιλοσοφημένων καλλυντικών στην Ελλάδα, καινοτομούν για ακόμη μία φορά. Συνεργάζονται με το Κέντρο «Η Χαρά» το σωματείο που παρέχει στέγη και εξατομικευμένη φροντίδα σε άτομα με ιδιαίτερες ανάγκες διαβίωσης. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που με την Εβδομάδα Αγάπης, προσφέρουμε έμπρακτη υποστήριξη και αγάπη στα παιδιά του Κέντρου».

Η «Εβδομάδα Αγάπης» των Beautyworks έχει σα στόχο να εξελιχθεί σε ένα θεσμό προσφοράς και έμπρακτης υποστήριξης που θα ενεργοποιείται σε διαρκή και σταθερή βάση για την ενίσχυση ανθρώπων και ομάδων που βρίσκονται σε ανάγκη.