Στους δρόμους της συμπρωτεύουσας πέρασαν το τελευταίο 24ωρο τους, αστυνομικοί διαφόρων Υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, οι οποίοι πραγματοποίησαν συντονισμένους ελέγχους στο ευρύτερο πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης, με σκοπό τον εντοπισμό φυγόποινων και καταδιωκόμενων ατόμων, την αντιμετώπιση της διακίνησης εξαρτησιογόνων ουσιών, της παράνομης πορνείας και εν γένει της παραβατικότητας και των αιτιών διασάλευσης της ευνομίας.

Συγκεκριμένα: συνέλαβαν πέντε άτομα, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκαν δικογραφίες, για παραβάσεις του Νόμου «Περί Εξαρτησιογόνων ουσιών», τρία άτομα για εκκρεμή διωκτικά έγγραφα και δυο γυναίκες στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν συνολικά 251 πακέτα τσιγάρα, τα οποία διέθεταν προς πώληση χωρίς να φέρουν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης του Ελληνικού Δημοσίου.

Επίσης, χθες, κατά τη διενέργεια ελέγχων στην ευρύτερη περιοχή της οδού Γιαννιτσών, βεβαιώθηκαν σε βάρος πέντε αλλοδαπών γυναικών, ισάριθμες πταισματικές παραβάσεις κατ’ εφαρμογή του Νόμου Περί Εκδιδομένων επ’ αμοιβή προσώπων.

Οι συλληφθέντες, με τις δικογραφίες που σχηματίστηκαν σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Οι έλεγχοι θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση.