Στην ομάδα του Άρη Σπηλιωτόπουλου, που βάζει υποψηφιότητα στις εκλογές για δήμαρχος της Αθήνας, εντάσσεται ο Νίκος Θωμάς, πρόεδρος του Συλλόγου Υποστηρικτών Πασχόντων Θαλασσαιμίας.

«Αποφάσισα να συμπαραταχθώ με την ομάδα του Άρη Σπηλιωτόπουλου και να διεκδικήσουμε όλοι μαζί την πολυπόθητη αλλαγή σελίδας για την Αθήνα μας.

Η Αθήνα βιώνει την χειρότερη καμπή στην σύγχρονη ιστορία της. Όχι μόνο σε επίπεδο λειτουργικό αλλά κυρίως σε επίπεδο κοινωνικής συνοχής, αλληλεγγύης και σεβασμού στον συνάνθρωπο που αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας.
Από την πολυετή μου εμπειρία σε ζητήματα κοινωνικής φύσεως, όπως αυτά που αφορούν τους πάσχοντες από μεσογειακή αναιμία, καθώς και με την συστηματική μου ενασχόληση με τα προβλήματα του συνόλου των ευπαθών ομάδων που ζουν στην Αθήνα, μπορώ να συμβάλλω στην συλλογική αυτή προσπάθεια για οριστική ρήξη με την αδιαφορία της δημοτικής αρχής και τις κακές πρακτικές του παρελθόντος.

Γιατί στο επίκεντρο των προτεραιοτήτων μας θα πρέπει να βρίσκεται ο άνθρωπος και η βελτίωση της ποιότητας ζωής του. Σε μια Αθήνα με κοινωνική αλληλεγγύη και κυρίως σεβασμό στον αδύναμο συμπολίτη μας» αναφέρει στη δήλωσή του ο Θωμάς.