Με «τραπεζάκια έξω» έχουν υποδεχθεί τα καταστήματα ΟΠΑΠ σε όλη τη χώρα τη μετά-lockdown εποχή και το καλοκαίρι. Οι ιδιοκτήτες πρακτορείων ΟΠΑΠ διαμορφώνουν ιδιαίτερους χώρους, πάντα με γνώμονα τα περιοριστικά μέτρα που ισχύουν, διατηρώντας την εμπειρία του κόσμου σε υψηλά επίπεδα.

Aυλές, πλατείες και πεζόδρομοι σε όλη την Ελλάδα φιλοξενούν, με ασφάλεια, τους επισκέπτες των καταστημάτων που θέλουν να παρακολουθήσουν μεγάλους αγώνες και να δοκιμάσουν την τύχη τους.

Εγκαίνια μετά την καραντίνα

Ο Πρόδρομος Κυριακού μαζί με το συνέταιρό του Μάριο Θεοχάρη, δεν το έβαλαν κάτω και κατάφεραν να αναστρέψουν τις καταστάσεις, ανοίγοντας πριν μόλις σχεδόν δύο μήνες ένα μοντέρνο κατάστημα στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας.

«Η προετοιμασία και η έναρξη της λειτουργίας του καταστήματος συνέπεσαν με μια πολύ ιδιαίτερη περίοδο για όλους μας. Ανοίξαμε μόλις λίγες ημέρες μετά το τέλος του lockdown για τα καταστήματα ΟΠΑΠ. Αν κι έχουμε βιώσει κι εμείς, όπως όλοι, δυσκολίες,  παραμένουμε αισιόδοξοι για το μέλλον. Ο κόσμος ανταποκρίνεται και η κίνηση αυξάνεται μέρα με τη μέρα. Παίζει μεγάλο ρόλο κι ο εξωτερικός μας χώρος», σχολίασε ο κ. Κυριακού.

Το κατάστημα του κ. Κυριακού, που βρίσκεται σε έναν από τους πιο κεντρικούς δρόμους της πόλης, ξεχωρίζει. Περισσότερα από 10 μοντέρνα τραπέζια με καθίσματα και τέσσερις οθόνες τελευταίας τεχνολογίας δημιουργούν ένα ιδανικό περιβάλλον για να παρακολουθήσει ο κόσμος αγώνες.

«Αν κι είμαστε λίγο καιρό ανοιχτοί, έχουμε ήδη γίνει στέκι. Τα Σαββατοκύριακα, ειδικά, έχουμε πολύ κόσμο που θέλει να απολαύσει ένα ματς, να συζητήσει με άλλους τις εξελίξεις, και, φυσικά, να παίξει Πάμε Στοίχημα. Οι Δευτέρες, πάλι, είναι αφιερωμένες στον ελληνικό ιππόδρομο. Mάλιστα, διαθέτουμε SSBTs (τερματικά αυτόματης εξυπηρέτησης στοιχηματισμού) που βοηθούν να αποφεύγουμε τους συνωστισμούς», επεσήμανε ο κ. Κυριακού.

Μία αυλή στα Δυτικά Προάστεια

Λίγους μήνες λειτουργίας μετράει και το μοντέρνο κατάστημα του Πέτρου Λεχουρίτη στους Αγ. Ανάργυρους, στην Αθήνα. Ο κ. Λεχουρίτης, έμπειρος επιχειρηματίας στο χώρο της εστίασης, άνοιξε το κατάστημά του τον Νοέμβριο του 2019. Το συγκεκριμένο πρακτορείο ΟΠΑΠ διαθέτει εξωτερικό χώρο που θα ζήλευε οποιοδήποτε café ή εστιατόριο.

«Φροντίσαμε το κατάστημα να μπορεί να φιλοξενήσει κόσμο σε έναν όμορφο κι άνετο ανοιχτό χώρο. Τώρα το καλοκαίρι, το μέρος αυτό του καταστήματος μονοπωλεί το ενδιαφέρον των πελατών μας. Εκεί θα κάτσουν να μιλήσουν, να «μελετήσουν» το κουπόνι και τις εφημερίδες, να δουν κάποιο αγώνα ή ακόμα και απλά να πιούν τον καφέ τους», είπε ο κ. Λεχουρίτης.

«Όλο το καλοκαίρι έτσι θα κυλήσει, καθώς θα έχει ποδοσφαιρικούς αγώνες σχεδόν κάθε ημέρα. Εμείς φροντίζουμε ο κόσμος να έχει μια ολοκληρωμένη και ευχάριστη εμπειρία και αυτό φέρνει αποτελέσματα», προσέθεσε.