Το ΙΕΚ ΑΚΜΗ Β. Ελλάδος επέλεξε η μοναδική στην Ελλάδα επίσημη πιστοποιημένη ομάδα προγραμματιστών της Google για να παρουσιάσει τη δουλειά της αλλά και για να ζητήσει συνδρομή από τους σπουδαστές των τμημάτων Νέων Τεχνολογιών.

Το υψηλό επίπεδο σπουδών αλλά και η ενασχόληση των σπουδαστών με δραστηριότητες της πρωτοπόρου εταιρείας του διαδικτύου, προκάλεσε το ενδιαφέρον της ομάδας προγραμματιστών της Google, η οποία και τίμησε το ΙΕΚ ΑΚΜΗ Βορείου Ελλάδος με την πρότασή της για συνεργασία.

Oι σπουδαστές των τμημάτων πληροφορικής είχαν την εξαιρετική ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα εξειδικευμένο σεμινάριο όπου η GDG ενημέρωσε τους σπουδαστές του ΙΕΚ ΑΚΜΗ για τρέχοντα Project της στα οποία θα έχουν συμμετοχή ενώ οι ομιλητές συζήτησαν αναλυτικά και για τα οφέλη που θα αποκομίσουν οι σπουδαστές από μια τέτοια συνεργασία. Τα έργα στα οποία θα συμμετέχουν είναι: ANDROID DEV DAYS –TURKEY, GOOGLE MAPS, OUYA DEV, DART PLATFORM, ART COPY & CODE, DEVICES LAUNCHING, GDG SUMMIT, WEB LAB BY CHROME, DEVELOPER DAY, PEBBLE SMARTWATCH και OPEN DATA & CLOUD SUMMIT.

Πρόκειται για μία ακόμη μεγάλη συνεργασία του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΑΚΜΗ που πιστοποιεί την υψηλή ποιότητα σπουδών του φορέα.