Τη Δευτέρα, στο χώρο του Petite Fleur στο Χαλάνδρι, έγινε η παρουσίαση της νέας καμπάνιας του Μακεδονικού Χαλβά με τίτλο «Το γλυκό που κάνει καλό», από την ηθοποιό Ναταλία Δραγούμη.

Οι λάτρεις του Μακεδονικού Χαλβά και εκπρόσωποι των Μέσων είχαν τη δυνατότητα να απολαύσουν γευστικές δημιουργίες ροφημάτων με τη συνοδεία Μακεδονικού Χαλβά σε ποικιλία γεύσεων.

Η Ναταλία Δραγούμη μίλησε για την αγάπη της για το χαλβά από ταχίνι, αλλά και την ανάγκη ένταξης τροφών που δίνουν δύναμη και ενέργεια, όπως ο Μακεδονικός Χαλβάς, στην καθημερινή διατροφή μας. Στη συνέχεια ο γνωστός διατροφολόγος Γιάννης Χρύσου, ενημέρωσε το κοινό για τις ευεργετικές ιδιότητες του σουσαμιού και των παραγώγων του, δηλαδή του ταχινιού και του χαλβά, που περιέχουν πολύτιμες βιταμίνες και ιχνοστοιχεία που είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του οργανισμού.

Την ίδια αγάπη για το Μακεδονικό Χαλβά μοιράστηκε με τους προσκεκλημένους και ο παγκόσμιος πρωταθλητής κολύμβησης Σπύρος Γιαννιώτης, συζητώντας μαζί τους για το πρόγραμμα, τις προπονήσεις, αλλά και τις διατροφικές του συνήθειες.

Η «νόστιμη» απογευματινή εκδήλωση ολοκληρώθηκε με λαχταριστές δημιουργίες από το Petite Fleur όπως σοκολάτα με Μακεδονικό Χαλβά Βανίλια και εσπρέσο με Μακεδονικό Ταχίνι με πορτοκάλι. Και όλα αυτά φυσικά συνδυασμένα με Μακεδονικό Χαλβά, «το γλυκό που κάνει καλό»!