Συνάντηση με τον πρόεδρο και τα μέλη του Σωματείου Ιδιοκτητών Αυτοκινήτων Μεσσηνίας είχε σήμερα στο γραφείο του στην Καλαμάτα ο νομάρχης Μεσσηνίας και πρόεδρος της ΕΝΑΕ Δημήτρης Δράκος.

Το σωματείο των αυτοκινητιστών επέδωσε ψήφισμα διαμαρτυρίας, με το οποίο εκφράζει την έντονη αντίδρασή του στις ρυθμίσεις που προβλέπονται στο νομοσχέδιο του υπουργείου Υποδομών για το άνοιγμα του επαγγέλματός τους.

Ο κ. Δράκος αφού άκουσε τα αιτήματά τους, δήλωσε, μεταξύ άλλων: «Γνωρίζετε ότι για τη χώρα μας, αλλά και για εμάς εδώ, τα πράγματα είναι πάρα πολύ δύσκολα. Βρισκόμαστε στο μέσον μια θυελλώδους οικονομικής κρίσης, για την οποία υπάρχουν διαφορετικές προσεγγίσεις από πολλούς. Η επιλογή η οποία έγινε κεντρικά, εμάς μας βρίσκει κατηγορηματικά αντίθετους και το έχουμε διατρανώσει και δεν το λέμε για λόγους οποιασδήποτε πολιτικής εκμετάλλευσης, το λέμε γιατί είναι απόλυτη και βαθύτατη πεποίθησή μας ότι μέσα από αυτήν την ασφυκτική πίεση που ασκείται δεν πρόκειται να επιλυθούν τα ζητήματα».

Σημείωσε ότι είναι αντίθετος με εισπρακτικά μέτρα διότι δημιουργούν συνθήκες κλεισίματος και κακής οικονομικής πορείας για πάρα πολλά επαγγέλματα και τόνισε: «Εμείς ως αυτοδιοίκηση είμαστε σύμμαχοι με τους αγωνιζόμενους επαγγελματίες και θα είμαστε στο πλευρό σας».