Μεγάλη ταλαιπωρία αναμένεται αυτή την εβδομάδα για τους Αθηναίους που χρησιμοποιούν τα Μέσα Μεταφοράς για τις μετακινήσεις τους καθώς ξεκινούν από σήμερα απεργιακές κινητοποιήσεις.

Σήμερα και αύριο θα παραμείνουν ακινητοποιημένα το μετρό, ο ηλεκτρικός και το τραμ εξαιτίας των 24ωρων επαναλαμβανόμενων απεργιών που αποφάσισαν οι εργαζόμενοι στις Σταθερές Συγκοινωνίες.

Οι εργαζόμενοι στον ηλεκτρικό και το τραμ θα συνεδριάσουν σήμερα για να αποφασίσουν αν θα πραγματοποιήσουν συγκεκριμένα δρομολόγια την Τρίτη και την Τετάρτη για να διευκολυνθούν όσοι θέλουν να συμμετάσχουν στα συλλαλητήρια της ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ.

Ο Γολγοθάς για τους οδηγούς θα κορυφωθεί Τρίτη και Τετάρτη καθώς θα μπουν στο χορό των κινητοποιήσεων τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ, ενώ ακινητοποιημένοι θα μείνουν και οι συρμοί του ΟΣΕ και του Προαστιακού.

Χωρίς ταξί θα μείνει σήμερα η Αθήνα με τους αυτοκινητιστές να διαμαρτύρονται για τη ρύθμιση του πολυνομοσχεδίου που επιτρέπει σε εταιρίες ενοικίασης αυτοκινήτων να μισθώνουν όχημα και οδηγό σε ξενοδοχειακές επιχειρήσεις για την εξυπηρέτηση των πελατών τους.