Νέα κόντρα ξέσπασε στο twitter με πρωταγωνιστή και αυτή τη φορά το δημοσιογράφο Μανώλη Καψή, ο οποίος προκάλεσε την οργή του στελέχους των Ανεξάρτητων Ελλήνων, γνωστού για τη συνδικαλιστική του δράση, Γιάννη Μανώλη, με tweet του σχετικά με τις αποδοχές «συνδικαλισταρά των Ανεξάρτητων Ελλήνων».

Το στέλεχος των Ανεξάρτητων Ελλήνων απάντησε στο δημοσιογράφο με βαρείς χαρακτηρισμούς .

«Aληθεύει οτι συνδικαλισταράς των Ανεξάρτητων Ελληνων επαιρνε την εξατρα συνδικαλιστική συνταξη που κατήργησε ο Βρούτσης?», έγραψε ο Μανώλης Καψής από το λογαριασμό του στο twitter, σπέρνοντας ανέμους για να εισπράξει θύελλες.

«Όπως πάντα είσαι εμετικός ψεύτης συκοφάντης και κυβερνητικό παπαγαλάκι», του απάντησε ο Γ. Μανώλης και συνέχισε: «Άσε τα γκεμπελικά υπονοούμενα και πες ξεκάθαρα ποιος είναι», «τέτοιους ψάξε στο κόμμα σου το ΠΑΣΟΚ, θα βρεις ακόμα και κυβερνητικούς παράγοντες». Στη συνέχεια, βλέποντας ότι ο δημοσιογράφος εξακολουθεί και tweetάρει την ίδια ερώτηση, ο Γ. Μανώλης «εκτοξεύει» νέους βαρείς χαρακτηρισμούς: «Αληθεύει ότι είσαι τόσο γελοίος και τόσο μ….. που συνεχίζεις τις συκοφαντίες;», γράφει στο twitter του το στέλεχος των Ανεξάρτητων Ελλήνων.