Τα Cellier μας βοηθούν να επιλέξουμε το καταλληλότερο κρασί για την Τσικνοπέμπτη, ένα έθιμο που αγαπάμε ως λαός με έφεση στην κρεατοφαγία. Τι πρέπει όμως να προσέξουμε; Αρχικά πρέπει να έχουμε υπόψη τα βασικά: κρέατα με μεγάλο λιπαρό φορτίο και πλούσια γεμάτη γεύση, αποζητούν κρασιά με μέτριες προς υψηλές οξύτητες για να το ισορροπήσουν και φυσικά μπόλικες καλοδουλεμένες τανίνες για να ταιριάξουν με την πρωτεΐνη. Ανακαλύψτε τα καλύτερα για την περίσταση, ερυθρά, από τον παγκόσμιο και τον ελληνικό αμπελώνα μόνο στα Cellier!
Gran Coronas Μ.Torres
Caliterra Malbec
Villa Roso Antinori
Νάουσα Grande Reserve Μπουτάρη