Συνεχίζονται τα δρώμενα του κύκλου εκδηλώσεων «Καρναβάλι του Κόσμου 2012» που συνδιοργανώνονται από το δήμο Βόλου και τους «Ακροβάτες της Σιωπής».

Οι παρελάσεις των ομάδων κρουστών από την Πορτογαλία και την Αγγλία ενθουσίασαν το κοινό του Βόλου και της Νέας Ιωνίας, όπου οι καλλιτέχνες, με τη δύναμη των μουσικών τους οργάνων, «παρέσυραν» τους θεατές στους ρυθμούς τους.

Κατά τη σημερινή παρέλαση κρουστών συγκροτημάτων στους δρόμους του Βόλου, οι θεατές θα κληθούν να ακολουθήσουν την πορεία των καλλιτεχνών έως το Θέατρο της Παλαιάς Ηλεκτρικής όπου θα πραγματοποιηθεί η μεγάλη συναυλία κρουστών των BATALA από την Αγγλία και των ECLODIR AZUL από την Πορτογαλία.

Οι Βολιώτες καλούνται να συνοδεύσουν τους καλλιτέχνες χορεύοντας στους ρυθμούς τους και όλοι μαζί να δημιουργήσουν στο Θέατρο της Παλαιάς Ηλεκτρικής μία μοναδική μουσική βραδιά, που θα ολοκληρωθεί με την παράσταση των Ολλανδών «GOT SKILLS».

Νωρίτερα, σε Νέα Ιωνία και Βόλο, θα πραγματοποιηθούν παραστάσεις τσίρκο και ακροβατικών για τα παιδιά της πόλης, από τους Pinezka & Circus HECA από την Πολωνία.