Τις πρώτες πρωινές ώρες έληξε η κατάληψη στο δημαρχείο του Βόλου από ομάδα ατόμων που συμμετείχε στη μαζική πορεία ενάντια στα νέα οικονομικά μέτρα. Τα επεισόδια ήταν εκτεταμένα με το κέντρο της πόλης να μετατρέπεται σε πεδίο μάχης μεταξύ διαδηλωτών και αστυνομικών.

Με το πρώτο φως της ημέρας ήρθαν στην επιφάνεια οι ζημιές που προκλήθηκαν στους κεντρικούς δρόμους του Βόλου κατά τη διάρκεια των επεισοδίων που σημειώθηκαν χθες το βράδυ.

Εκτεταμένες φθορές υπέστησαν υποκαταστήματα τραπεζών στο κέντρο της πόλης, ενώ δεκάδες κάδοι απορριμμάτων έγιναν παρανάλωμα του πυρός. Οι ταραξίες έβαλαν φωτιά στην κεντρική είσοδο του δημαρχιακού μεγάρου όπου προκλήθηκαν ζημιές στις εγκαταστάσεις. Εξάλλου, ζημιές διαπιστώθηκαν στην Εφορία του Βόλου, όπου οι δράστες κατέστρεψαν εξοπλισμό και μέρος του αρχείου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, έγιναν 27 προσαγωγές υπόπτων ενώ συνελήφθησαν τελικά έξι άτομα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για διατάραξη κοινής ειρήνης, πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης, εμπρησμό και διακεκριμένες φθορές.