Για την εμπειρία του στην τελετή ορκομωσίας του Ντόναλντ Τραμπ μίλησε ο Γιώργος Πατούλης. Καλεσμένος στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη αναφέρθηκε στην συνάντηση του με τον Βαλάντη ο οποίος βρισκόταν και εκείνος εκεί καλεσμένος του Ρεμπουπλικανού ξαδέλφου του Γκας Μπιλιράκη.

«Ο Βαλάντης λοιπόν ήταν όταν μίλησα με τον Γκας  Μπιλιράκη μου λέει έχω και τον ξάδελφο μου εδώ. Λέω ποιος είναι ο ξάδελφος σου, μου λέει ο Βαλάντης, δεν το είχα καταλάβει ακριβώς το “Βαλάντης”. Ο οποίος τον κάλεσε εκεί επίσημα. Τουλάχιστον τον είδα στην εκδήλωση που έγινε από την οικογένεια για την ομογένεια την προηγούμενη μέρα από την ορκωμοσία. Αξιοπρεπέστατος ο άνθρωπος, όμως εκεί ήταν κι άλλοι ελληνοαμερικάνοι που συζήτησα κι αν θες συνέχισα την συζήτηση από άλλες φορές. Έχουν την διάθεση να βοηθήσουν την μητέρα πατρίδα, δεν αφήνουν κάποιοι μέσα από τις πράξεις εδώ στην Ελλάδα να γίνει η μεγάλη επένδυση στην μητέρα πατρίδα.

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου σχολίασε και το γεγονός ότι έβρεχε κάτι τελικά δεν οδήγησε σε καμία αποκάλυψη για το χρώμα των μαλλιών του Ντόναλντ Τραμπ. «Το είχε πει σε μια συνέντευξη του θέλω να βρέχει για να δει ο κόσμος το μαλλί, αλλά θα έλεγα ότι πράγματι η ευχή του έγινε πραγματικότητα», ανέφερε ο Γιώργος Πατουλής.

Για το βλέμμα της Χίλαρι Κλίντον στον σύζυγό της όταν κοίταζε την Μελάνια είπε: «Η Χίλαρι παρακολουθούσε και τον Κλίντον. Εντάξει είναι λογικό».

Ο Γιώργος Πατούλης έδωσε και μια ακόμη είδηση. Άφησε να εννοηθεί ότι η συζυγός του Μαρίνα Πατούλη θα κατέβει ως υποψήφια στις δημοτικές εκλογές, ενώ ο ίδιος ενδεχομένως να μην βρίσκεται στη θέση του δημάρχους αφήνοντας να εννοηθεί ότι τον ενδιαφέρουν οι βουλευτικές εκλογές.

«Πάει για δήμαρχος Πεύκης –  Λυκόβρυσης η Μαρίνα;», ρώτησε ο Θέμος και εκείνος απάντησε: «Κοίταξε η Μαρίνα έχει δυνατότητες και εφόσον αγάπησε την αυτοδιοίκηση εδώ είναι μπροστά ο δρόμος. Βήματα που δεν ήθελε να κάνει θα τα επισπεύσει».

Ενώ σε σχόλιο της Δούκισσας Νομικού για το τι θα γίνεται με δυο δημάρχους στο σπίτι απάντησε: «Μέχρι τότε μπορεί να έχουν αλλάξει και άλλα πράγματα».