Διεκόπη κάθε συγκοινωνιακή σύνδεση με το Ανατολικό Πήλιο από το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Μαγνησίας, με το Δήμαρχο Ζαγοράς – Μουρεσίου Γιώργο Αντώνογλου, να χαρακτηρίζει την απόφαση βιαστική και να ζητά να σταματήσει η παραπληροφόρηση ότι η περιοχή είναι αποκομμένη, διευκρινίζοντας πως η κυκλοφορία γίνεται, ωστόσο οριακά!

Ο δήμαρχος χαρακτήριζε την απόφαση του ΚΤΕΛ βιαστική και διευκρίνιζε ότι από το δρόμο περνούν κανονικά βαρέα οχήματα και ΙΧ, ωστόσο η κυκλοφορία γίνεται οριακά και με πολύ μεγάλη προσοχή, όπως δημοσιεύει ο Ταχυδρόμος.

«Με το να λέγεται ότι το Ανατολικό Πήλιο είναι αποκομμένο δημιουργείται πρόβλημα και μια λανθασμένη εικόνα για την περιοχή παίζοντας κορώνα-γράμματα την τοπική οικονομία, καθώς δεν θα είναι λίγοι εκείνοι που θα αποθαρρυνθούν να έρθουν στο Ανατολικό Πήλιο για τις Πασχαλινές τους διακοπές – και αν συνεχιστεί η κατάσταση – και για την καλοκαιρινή σεζόν», τονίζει ο Δήμαρχος.

Αυτή τη στιγμή σε τουλάχιστον 10 σημεία ο δρόμος έχει υποστεί τεράστιες καθιζήσεις, που αν δεν αντιμετωπιστούν το μισό Πήλιο θα αποκοπεί.