Τιμές από μόλις 30 ευρώ το δίκλινο σε καλά ξενοδοχεία, προνομιακές κάρτες που προσφέρουν έκπτωση σε εστιατόρια και αρχαιολογικούς χώρους, διαμονή με δώρο θαλασσοθεραπεία, είναι μόνο λίγες από τις νέου τύπου προσφορές που επιστρατεύουν οι ξενοδόχοι σε όλη τη χώρα προκειμένου να φέρουν στο κατώφλι τους έλληνες και ξένους τουρίστες.

Το απογοητευτικό τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας για πολλούς προορισμούς, αλλά και οι χαμηλές προσδοκίες για το τριήμερο της 25ης Μαρτίου λεριξαν τους επιχειρηματίες «στη μάχη» ακόμη πιο δελεαστικών προσφορών από εκείνες που εφαρμόζουν ήδη από το καλοκαίρι, σε μια προσπάθεια τόνωσης της κίνησης στα δημοφιλή θέρετρα.

Όπως δηλώνει στον «Ελεύθερο Τύπο» ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων, Ανδρέας Ανδρεάδης, «κάποιοι επιλέγουν να κάνουν δώρο θεραπείες spa ή ομορφιάς, ενώ υπάρχουν και πακέτα όπου οι ξενοδόχοι πληρώνουν τη βενζίνη. Άλλοι έχουν την τακτική αναβάθμισης δωματίων, δηλαδή ενώ ο πελάτης πληρώνει ένα απλό δίκλινο, του προσφέρουν δωμάτιο με θέα στη θάλασσα».