Με μηχανοκίνητη πορεία που βρίσκεται αυτή την ώρα σε εξέλιξη συνεχίζουν οι εργαζόμενοι στα μέσα μεταφοράς τις κινητοποιήσεις κατά του νόμου για την αναδιάρθρωση των αστικών συγκοινωνιών.

Οι εποχούμενοι διαδηλωτές ξεκίνησαν από την πλατεία Κοτζιά, πέρασαν από την πλατεία Συντάγματος και την Ομόνοια και πριν λίγο άρχισαν να κινούνται στην οδό 3ης Σεπτεμβρίου.

Οι δρόμοι κλείνουν σταδιακά από τα σημεία όπου περνούν οι διαδηλωτές και ανοίγουν μετά το πέρασμά τους.

Οι εργαζόμενοι σε λεωφορεία και τρόλεϊ βρίσκονται σε στάση εργασίας από τις 11 έως τις 4:30 και τις 4 αντίστοιχα.

Τη Δευτέρα τη σκυτάλη παίρνουν οι εργαζόμενοι στον Ηλεκτρικό Σιδηρόδρομο που θα κάνουν στάση εργασίας από τις 12 το μεσημέρι έως τις 4 το απόγευμα. Την ίδια μέρα θα γίνει στα γραφεία της ΑΜΕΛ, κοινή συνεδρίαση των συνδικαλιστών του Μετρό, του Τραμ και των ΗΣΑΠ για να αποφασίσουν για την πορεία των κινητοποιήσεών τους.

Οι εργαζόμενοι στην ΕΘΕΛ έχουν ήδη ανακοινώσει πρόγραμμα κινητοποιήσεων για την επόμενη εβδομάδα. Έτσι, μετά τη σημερινή στάση εργασίας ακολουθούν:

Δευτέρα 21/2 στάση εργασίας 11-4
Παρασκευή 25/2 στάση εργασίας 11-4

Την Τετάρτη 23/2 οι εργαζόμενοι της ΕΘΕΛ θα συμμετάσχουν στην 24ωρη γενική πανελλαδική απεργία που έχουν κηρύξει ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ.

Οι κινητοποιήσεις θα συνεχιστούν και τη Δευτέρα 28/2, με στάση εργασίας 11– 5 και συνεδρίαση όλων των συνδικάτων των αστικών συγκοινωνιών.