Η Πανσέληνος του Οκτωβρίου στον Κριό, γνωστή και ως το «Φεγγάρι του Κυνηγού», θα φέρει έντονη ενέργεια και πάθος στη ζωή μας, με την κορύφωσή της να πραγματοποιείται σήμερα, 17 Οκτωβρίου 2024. Αυτή η Πανσέληνος, η οποία είναι και υπερπανσέληνος, προσφέρει τη δύναμη να πραγματοποιήσουμε αλλαγές και να αφήσουμε πίσω μας ό,τι μας κρατάει πίσω.

Παρακάτω θα αναλύσουμε πώς αυτή η Πανσέληνος θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο ξεχωριστά.

Κριός

Αυτή η Πανσέληνος είναι καθοριστική για εσένα. Νιώθεις έντονη ενέργεια και πάθος να σε ωθούν να πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου. Είναι η στιγμή να πάρεις τα ηνία στα χέρια σου και να διεκδικήσεις αυτό που σου αξίζει. Μια σημαντική επιτυχία βρίσκεται κοντά, αν τολμήσεις να δείξεις στον κόσμο την αξία σου.

Ταύρος

Η ενέργεια της Πανσέληνου μπορεί να σε αφήσει λίγο εξαντλημένο. Είναι σημαντικό να δώσεις χρόνο στον εαυτό σου για ξεκούραση και ανασυγκρότηση. Μπορεί επίσης να βρεις τη δύναμη να αφήσεις πίσω σου καταστάσεις που σε κρατούσαν πίσω και να προχωρήσεις με νέα όρεξη.

Δίδυμοι

Αυτή η Πανσέληνος σε ωθεί να συνδεθείς πιο βαθιά με τους ανθρώπους γύρω σου. Η κοινωνική σου ζωή θα γίνει πιο ενεργή, και είναι μια καλή στιγμή να αξιολογήσεις τους στόχους σου για το μέλλον. Μπορεί να αναπτυχθούν νέες γνωριμίες που θα σε βοηθήσουν στην προσωπική και επαγγελματική σου εξέλιξη.

Καρκίνος

Η καριέρα σου παίρνει φωτιά με αυτή την Πανσέληνο. Αναμένεται να δεις μια σημαντική επιτυχία, είτε πρόκειται για μια προαγωγή είτε για μια νέα ευκαιρία. Εκμεταλλεύσου την ενέργεια για να προχωρήσεις δυναμικά στην επαγγελματική σου ζωή και να αποδείξεις την αξία σου.

Λέων

Η Πανσέληνος αυτή φωτίζει τις φιλοδοξίες σου, και σε φέρνει πιο κοντά σε μια μεγάλη επιτυχία. Είτε πρόκειται για την καριέρα σου είτε για προσωπικά θέματα, θα βρεθείς σε ένα κρίσιμο σημείο που μπορεί να οδηγήσει σε μια σημαντική αναγνώριση.

Παρθένος

Αυτή η Πανσέληνος θα σε αναγκάσει να κοιτάξεις βαθιά τις σχέσεις σου. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να αναλογιστείς τη δύναμη των συνεργασιών σου και να αντιμετωπίσεις οποιαδήποτε προβλήματα έρχονται στην επιφάνεια. Εάν χρειάζεται να κάνεις αλλαγές, τώρα είναι η ώρα.

Ζυγός

Η Πανσέληνος αυτή φέρνει αλλαγές στις σημαντικές σχέσεις σου. Μπορεί να πλησιάζεις σε μια σημαντική απόφαση είτε στην ερωτική είτε στην επαγγελματική σου ζωή. Για τους ελεύθερους, είναι μια καλή στιγμή να εξετάσεις νέες επιλογές με προοπτικές για το μέλλον.

Σκορπιός

Η ισορροπία μεταξύ δουλειάς και ζωής είναι το κλειδί σε αυτή την Πανσέληνο. Η Πανσέληνος σε ωθεί να οργανώσεις καλύτερα το πρόγραμμά σου και να θέσεις προτεραιότητες για την υγεία και την καριέρα σου. Εάν θέλεις να βελτιώσεις την ευεξία σου, τώρα είναι η ώρα να το κάνεις.

Τοξότης

Πάθος και δημιουργικότητα χαρακτηρίζουν αυτή την Πανσέληνο για σένα. Είτε βρίσκεσαι σε σχέση είτε αναζητάς τον έρωτα, αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή να αφεθείς στα συναισθήματά σου. Νέα πρότζεκτ ή καλλιτεχνικές εκφράσεις μπορεί να φέρουν χαρά και ικανοποίηση.

Αιγόκερως

Η Πανσέληνος φέρνει στο προσκήνιο θέματα που αφορούν το σπίτι και την οικογένειά σου. Μπορεί να προκύψουν αλλαγές στην οικογενειακή σου ζωή, όπως μια μετακόμιση ή κάποια νέα δυναμική μέσα στο σπίτι. Εάν υπάρχουν θέματα που χρειάζονται λύση, είναι η στιγμή να τα αντιμετωπίσεις.

Υδροχόος

Αυτή η Πανσέληνος σηματοδοτεί την ολοκλήρωση ενός σημαντικού πρότζεκτ. Ίσως να δεις αποτελέσματα από δουλειές που έκανες τους τελευταίους μήνες ή να ολοκληρώσεις σημαντικά συμβόλαια. Εκμεταλλεύσου την ενέργεια για να ανοίξεις νέους ορίζοντες.

Ιχθύες

Η Πανσέληνος φέρνει αλλαγές στα οικονομικά σου. Είναι μια καλή στιγμή να αξιολογήσεις την κατάσταση των εισοδημάτων σου και να λάβεις σημαντικές αποφάσεις για το πώς θα διαχειριστείς τα οικονομικά σου στο μέλλον.