Ένας άνδρας 50 ετών και μια 48χρονη γυναίκα, που αποφάσισαν να κάνουν λιποαναρρόφηση με σκοπό να βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής τους, καταγγέλλουν πολύ γνωστό πλαστικό χειρουργό για τα αποτελέσματα της επέμβασης.

Τα δύο αδέρφια, πέντε μήνες μετά τις επεμβάσεις, δηλώνουν πως η ζωή τους έχει καταστραφεί, καθώς βλέπουν τα ράμματα να σπάνε, τις πληγές να ανοίγουν και να μυρίζουν έντονα, ενώ και οι πόνοι που νιώθουν είναι αφόρητοι σε σημείο που δεν μπορούν να ζήσουν μια κανονική ζωή. Μάλιστα, υποστηρίζουν ότι η ζωή τους έχει καταστραφεί, καθώς αναγκάστηκαν να κλείσουν τη μια επιχείρησή τους και δεν μπορούν να βιοποριστούν.

«Είχα ράμματα μέχρι και πριν από 10 μέρες, που έβγαιναν. Πεταγόντουσαν και τα τραβούσα να βγουν», είπε η 48χρονη στην εκπομπή «Live News». Τα δύο αδέρφια κατέληξαν στον συγκεκριμένο πλαστικό χειρουργό και τον συνάδελφό του, καθώς πρόκειται για έναν γιατρό με αρκετούς επώνυμους πελάτες.

«Τους έστελνα μηνύματα, εκείνοι έλεγαν το ίδιο πράγμα, ότι θα στρώσει και θα ξεπρηστεί», είπε ο 50χρονος για τις προσπάθειες που έκανε να επικοινωνήσει με τους πλαστικούς χειρουργούς.

Τι απαντούν οι γιατροί

Από την πλευρά τους, οι πλαστικοί χειρουργοί αρνούνται όλες τις κατηγορίες που τους προσάπτουν τα δύο αδέλφια και υποστηρίζουν πως δεν ακολουθήθηκαν σωστά οι εντολές τους, για αυτό και έχουν βρεθεί σε αυτή τη δυσάρεστη κατάσταση.