Αυξημένη είναι η κίνηση στους δρόμους της Αττικής. «Κόκκινος» είναι από το πρωί ο Κηφισός, καθυστερήσεις σημειώνονται στην Αττική Οδό, ενώ προβλήματα υπάρχουν στην κυκλοφορία των οχημάτων στην Ηλιούπολη λόγω τροχαίου.

Μποτιλιάρισμα σημειώνεται αυτήν την ώρα στον Κηφισό και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας από το ύψος της Νέας Φιλαδέλφειας έως τα ΚΤΕΛ. Μεγάλες καθυστερήσεις παρατηρούνται και στη Λεωφόρο Κηφισίας στο ύψος του Νέου Ψυχικού αλλά και στη συμβολή της με την Λεωφόρο Αλεξάνδρας. Αργές ταχύτητες και στους δρόμους πέριξ του κέντρου και ιδιαίτερα στη Βασιλίσσης Σοφίας και την Αρδηττού αλλά και τη Λεωφόρο Συγγρού στην άνοδο.

Στην Αττική Οδό υπάρχουν καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο: 15΄-20΄από Μεταμόρφωση έως Κηφισίας και καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Ελευσίνα: 10΄-15΄από Πλακεντίας έως Κηφισίας, 5΄-10΄στην έξοδο για Λαμία.

Τροχαίο στην Ηλιούπολη

Δυσχέρεια παρατηρείται στην κυκλοφορία των οχημάτων στην Ηλιούπολη, στη Λεωφόρο Ελευθερίου Βενιζέλου στο ύψος της οδού Κλεισόβης στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Καρεά εξαιτίας τροχαίου.

Μία μηχανή συγκρούστηκε με ΙΧ αυτοκίνητο και στο σημείο σπεύδει η Αστυνομία και το ΕΚΑΒ ενώ έχει κλείσει η αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας.

Άμεση ενημέρωση για την κίνηση στους κεντρικούς δρόμους της Αττικής, τις καθυστερήσεις στην κυκλοφορία των οχημάτων, το μποτιλιάρισμα, τα τροχαία. Δείτε τον διαδραστικό χάρτη με την κίνηση τώρα στους δρόμους της Αττικής.