Ο Σεπτέμβριος είναι εδώ και μαζί του έρχεται μια αίσθηση ανανέωσης και ενθουσιασμού.Είναι ο μήνας που σηματοδοτεί νέα ξεκινήματα, είτε πρόκειται για το άνοιγμα των σχολείων για τους μαθητές και την αρχή της νέας σχολικής χρονιάς, είτε για τους φοιτητές που ετοιμάζονται να ξεκινήσουν τις σπουδές τους. Με αυτό το πνεύμα αναζητούμε τα κατάλληλα εφόδια για να κάνουμε τη νέα αρχή με τον καλύτερο τρόπο.

Με το πρόγραμμα επιβράβευσης Go For More της Εθνικής Τράπεζας, κάθε αγορά μπορεί να γίνει ακόμα πιο απολαυστική. Είτε ετοιμαζόμαστε για τις νέες περιπέτειες στο σχολείο για τα παιδιά μας, είτε για τη ζωή στο πανεπιστήμιο, το Go For More μας δίνει τη δυνατότητα να κερδίζουμε πόντους και να επωφελούμαστε από τις αγορές μας.

Για τα παιδιά η επιστροφή στο σχολείο μπορεί από τη μία να σηματοδοτεί το τέλος της ανεμελιάς, αλλά από την άλλη τα γεμίζει με ενθουσιασμό που θα ξαναδούν τους φίλους τους αλλά και για τα καινούργια σχολικά είδη που θα χρειαστούν!

Από τη σχολική τσάντα με τον αγαπημένο τους ήρωα μέχρι τα αθλητικά είδη, αλλά και για ότι άλλο προκύψει, το Go For More σας δίνει την δυνατότητα να αγοράσετε όλα όσα χρειάζονται για το νέο τους ξεκίνημα. Μάλιστα, μέχρι τις 14 Σεπτεμβρίου, με κάθε αγορά σε επιλεγμένες συνεργαζόμενες επιχειρήσεις, μπορείτε να εξασφαλίσετε κέρδος 15% σε Go For More πόντους με τις πιστωτικές κάρτες της Εθνικής Τράπεζας για συναλλαγές άνω των 30€. Έτσι, κάθε αγορά γίνεται μια ακόμα ευκαιρία για να βγείτε κερδισμένοι.

Για τις ανάγκες της νέας σχολικής χρονιάς, μπορείτε να επισκεφθείτε τα παιχνιδάδικα Μουστάκας και το moustakastoys.gr, όπου θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από σχολικά είδη που θα ενθουσιάσουν τα παιδιά σας.

Το Σεπτέμβριο επίσης, πολλοί από εμάς ξαναμπαίνουμε σε έναν ποιο υγιεινό τρόπο ζωής. Για τον αθλητή που κρύβεται μέσα σας λοιπόν, τα καταστήματα INTERSPORT και το intersport.gr σας περιμένουν με αθλητικά ρούχα, παπούτσια και είδη που θα σας εμπνεύσουν να ξεκινήσετε νέες δραστηριότητες.

Για όσους σχεδιάζουν τη διακόσμηση του νέου φοιτητικού σπιτιού ή την ανακαίνιση του χώρου τους, η ΙΚΕΑ και το ikea.gr προσφέρουν μια πληθώρα επιλογών που συνδυάζουν την καλαισθησία με την πρακτικότητα, για να δημιουργηθεί ένας πολύ όμορφος και ζεστός χώρος.

Και, φυσικά, δεν πρέπει να ξεχνάμε να φροντίζουμε τον εαυτό μας! Στα Hondos Center και το hondoscenter.com θα βρείτε όλα τα απαραίτητα για τη φθινοπωρινή περιποίηση και την προσωπική σας φροντίδα, από προϊόντα ομορφιάς μέχρι είδη καθημερινής χρήσης.

Το πρόγραμμα επιβράβευσης Go For More της Εθνικής Τράπεζας σας δίνει έναν ακόμα λόγο να ανυπομονείτε για τη νέα σεζόν. Κάθε αγορά σας μετατρέπεται σε πόντους που μπορείτε να εξαργυρώσετε σε μελλοντικές σας αγορές, κάνοντας κάθε μέρα μια ευκαιρία για να κερδίσετε περισσότερα.