Τρεις ημέρες μετά την κατάθεση της αίτησης διαζυγίου από τον Ben Affleck, η Jennifer Lopez απέδειξε ότι είναι καλά με μια ανάρτηση στα social media.

Η 55χρονη σταρ επέστρεψε στο Instagram στις 23 Αυγούστου για να ξαναμοιραστεί την throwback φωτογραφία ενός θαυμαστή της που ποζάρει για μια selfie μπροστά από ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο. Στο στιγμιότυπο -το οποίο η Jennifer δεν συνόδευσε με λεζάντα- χαμογελούσε στην κάμερα, ενώ ήταν ντυμένη με μια χνουδωτή ροζ ρόμπα μετά από ένα glam session.

Η αρχική φωτογραφία φαίνεται να χρονολογείται από τον Δεκέμβριο του 2020, όταν ο κομμωτής Chris Appleton μοιράστηκε παρόμοιες λήψεις με τη λεζάντα: «Deluxe Glam Barbie- Τελειώνοντας τη χρονιά με ένα μπαμ».

Η νέα σεζόν βρίσκει τη λατίνα σταρ να έχει καταθέσει αίτηση για τη λήξη του γάμου της με τον σταρ του Good Will Hunting στο Ανώτατο Δικαστήριο της κομητείας του Λος Άντζελες στις 20 Αυγούστου -ακριβώς δύο χρόνια μετά την πλουσιοπάροχη γαμήλια τελετή του ζευγαριού στη Τζόρτζια το 2022.

Η J.Lo -η οποία έχει αποκτήσει τα δίδυμα Max και Emme, και τα δύο 16 ετών, με τον πρώην σύζυγό της Marc Anthony- παραιτήθηκε από το δικαίωμά της για οποιαδήποτε συζυγική υποστήριξη και ζήτησε από τον δικαστή του Λος Άντζελες να αρνηθεί και στον Affleck το δικαίωμα αυτό, σύμφωνα με τα νομικά έγγραφα που είδε το E! News. Η Lopez -η οποία κατέθεσε τα έγγραφα αυτοπροσώπως και δεν έβαλε δικηγόρο να το κάνει για λογαριασμό της- ανέφερε ως ημερομηνία χωρισμού του ζευγαριού την 26η Απριλίου.

Από την πλευρά του, ο Ben Affleck -που έχει τρία παιδιά τη Violet, 18 ετών, τη Seraphina, 15 ετών, και τον Samuel, 12 ετών, με την πρώην σύζυγό του Jennifer Garner- δεν έχει αναφερθεί στον χωρισμό του με την μέχρι πρότινος σύζυγό του.

Στην πραγματικότητα, την ημέρα που η πρωταγωνίστρια του «Maid in Manhattan» κατέθεσε τα χαρτιά, ο 52χρονος ήταν απασχολημένος με τη μετακίνηση της μεγαλύτερης κόρης του στο Πανεπιστήμιο Yale στο New Haven του Κονέκτικατ, για το πρώτο έτος του κολεγίου της, πριν πετάξει στο σπίτι του στο Λος Άντζελες.

Οι πρώτες φήμες περί χωρισμού του ζευγαριού

Τζένιφερ Λόπεζ και Μπεν Άφλεκ

Και ενώ ο γάμος του Ben και της J.Lo ήταν ήδη μια αναζωπυρωμένη φλόγα από το ειδύλλιο και τον αρραβώνα τους στις αρχές της δεκαετίας του ’00, τα πράγματα ήταν δύσκολα μεταξύ του ζευγαριού για μήνες που οδήγησαν στον επίσημο χωρισμό τους.

Σύμφωνα με το eonline.com, το ζευγάρι άρχισε να τροφοδοτεί τις φήμες περί χωρισμού τον Μάιο, όταν η J.Lo παρευρέθηκε στο Met Gala 2024 -στο οποίο ήταν συμπρόεδρος- χωρίς τον Ben στο πλευρό της.

Λίγο αργότερα, άρχισαν να κυκλοφορούν φήμες ότι το ζευγάρι ζούσε χωριστά -και η πώληση της έπαυλης τους στο Μπέβερλι Χιλς, αξίας 68 εκατομμυρίων δολαρίων, τον Ιούλιο, ενίσχυσε τις εικασίες.

Ακόμα και όταν ο Ben και η Jennifer συνέχισαν να εμφανίζονται μαζί σε οικογενειακές εκδηλώσεις -συμπεριλαμβανομένου ενός πάρτι αποφοίτησης για τον Samuel τον Ιούνιο- και να κάνουν δημόσιες εμφανίσεις με τις βέρες τους, οι ρωγμές στη σχέση τους ήταν εμφανείς.

Πράγματι, ο Ben και η J.Lo είχαν δηλώσει ανοιχτά ότι βρίσκονταν σε διαφορετικές σελίδες από κάποια άποψη καθ’ όλη τη διάρκεια του γάμου τους. Τον Φεβρουάριο, η πρωταγωνίστρια του «Marry me» είχε σημειώσει ότι διαφωνούσαν ριζικά όταν επρόκειτο να επιδείξουν το ειδύλλιό τους δημοσίως -ακόμα και στη δεύτερη φορά που παντρεύτηκαν.

«Όταν ξανασμίξαμε, είπα: “Ακούστε, ένα από τα πράγματα που δεν θέλω είναι μια σχέση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης”», εξήγησε στο ντοκιμαντέρ The Greatest Love Story Never Told. «Και τότε κατά κάποιο τρόπο συνειδητοποίησα ότι δεν είναι δίκαιο να ζητάω κάτι τέτοιο. Είναι κάπως σαν να πρόκειται να παντρευτείς έναν καπετάνιο πλοίου και να λες, “Λοιπόν, δεν μου αρέσει το νερό”. Είμαστε απλώς δύο άνθρωποι με κάπως διαφορετικές προσεγγίσεις που προσπαθούν να μάθουν να συμβιβάζονται».