Δύο σοβαρά τροχαία έγιναν μέσα σε λίγη ώρα το μεσημέρι της Δευτέρας 24 Ιουνίου στην Αττική. Ειδικότερα, στο κέντρο της Αθήνας, στη συμβολή των οδών Πειραιώς και Μενάνδρου, σημειώθηκε σύγκρουση ΙΧ αυτοκινήτου με μοτοσικλέτα, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού του δίκυκλου.

Παράλληλα, στην Αττική Οδό σημειώθηκε εκτροπή μηχανής με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του οδηγού. Πληροφορίες κάνουν λόγο για σύγκρουση της μηχανής με φορτηγό.

Λόγω της εκτροπής, σημειώθηκε δυσχέρεια στην κυκλοφορία των οχημάτων στην Αττική Οδό, από τον κόμβο Πεντέλης έως τον κόμβο Μεταμόρφωσης, αλλά η κατάσταση έχει πλέον ομαλοποιηθεί.

Εντωμεταξύ, λίγο πριν τις 14:00 τέθηκε υπό έλεγχο η φωτιά που ξέσπασε νωρίτερα σε εγκαταλελειμμένο κτίριο επί της οδού Ευελπίδων στον δήμο Αθηναίων, με αποτέλεσμα τη διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην οδό Ευελπίδων από το ύψος της οδού Κυψέλης έως την οδό Σπετσών.

Στο σημείο έσππευσαν 18 πυροσβέστες με 6 οχήματα και το ειδικό κλιμακοφόρο όχημα.

Άμεση ενημέρωση για την κίνηση στους κεντρικούς δρόμους της Αττικής, τις καθυστερήσεις στην κυκλοφορία των οχημάτων, το μποτιλιάρισμα, τα τροχαία. Δείτε τον διαδραστικό χάρτη με την κίνηση τώρα στους δρόμους της Αττικής.