Για τον Απόστολο Λύτρα μίλησε ο Αχιλλέας Μπέος τονίζοντας πως είναι άνανδρο το να σηκώνεις χέρι σε γυναίκα. «Λυπάμαι όμως για την ελληνική δικαιοσύνη και την απόφαση που έλαβε» υπογράμμισε αναφερόμενος στην απόφαση ο γνωστός ποινικολόγος μετά τον ξυλοδαρμό της συζύγου του να αφεθεί ελεύθερος.

«Τυχαίνει να είναι γνωστός μου. Λυπάμαι όμως για την ελληνική δικαιοσύνη και την απόφαση που έλαβε. Η αδικία προς το πρόσωπό μου είναι γνωστή. Δεν μπορεί να συμβαίνει αυτό. Είχαμε ένα ανάλογο περιστατικό στον Βόλο, ίδιο, πριν από πέντε ημέρες. Και πήγε ο δράστης φυλακή. Δεν μπορεί να λειτουργεί έτσι η δικαιοσύνη. Και να αφήνουν ελεύθερο, έναν πιο δημοφιλή» υπογράμμισε όπως μεταδίδει το thenewspaper.gr ο Αχιλλέας Μπέος.

«Επίσης, θεωρώ άνανδρο, να σηκώνει ένας άνδρας χέρι σε μία γυναίκα. Χωρίς την ύπαρξη μιας γυναίκας, δεν υπάρχει ζωή. Πώς μπορείς να απλώνεις χέρι, όποιος κι αν είσαι; Και εγώ είχα νευριάσει με τις γυναίκες μου, πριν χωρίσω. Αλλά δεν υπήρξε καν στην φαντασία μου και στην σκέψη μου, να κάνω κάτι τέτοιο. Είναι ντροπή» συμπλήρωσε.