Υλικά

  • 1 1/2 φλ. τσαγιού ζυμαρικά
  • 3 κ. σ. πέστο
  • 1 κ. σ. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
  • 1/4 κ γλ. αλάτι
  • 1/4 κ γλ. σκόρδο ψιλοκομμένο
  • 1/8 κ γλ. μαύρο πιπέρι
  • 1/2 φλ. τσαγιού ντοματίνια, κομμένα στη μέση
  • 1/2 φλ. τσαγιού μικρές μπάλες μοτσαρέλας
  • 2 φρέσκα φύλλα βασιλικού, ψιλοκομμένα

Εκτέλεση

  1. Βράστε τα ζυμαρικά ανάλογα με τις οδηγίες τις συσκευασίας.
  2. Σε ένα μπολ ανακατέψτε το πέστο με το ελαιόλαδο, το σκόρδο, το αλάτι και το πιπέρι.
  3. Βάλτε τα ζυμαρικά και ανακατέψτε καλά.
  4. Προσθέστε τη μοτσαρέλα, τα ντοματίνια και το βασιλικό, ανακατέψτε ελαφρώς και σερβίρετε.