Υλικά
- 1 1/2 φλ. τσαγιού ζυμαρικά
- 3 κ. σ. πέστο
- 1 κ. σ. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
- 1/4 κ γλ. αλάτι
- 1/4 κ γλ. σκόρδο ψιλοκομμένο
- 1/8 κ γλ. μαύρο πιπέρι
- 1/2 φλ. τσαγιού ντοματίνια, κομμένα στη μέση
- 1/2 φλ. τσαγιού μικρές μπάλες μοτσαρέλας
- 2 φρέσκα φύλλα βασιλικού, ψιλοκομμένα
Εκτέλεση
- Βράστε τα ζυμαρικά ανάλογα με τις οδηγίες τις συσκευασίας.
- Σε ένα μπολ ανακατέψτε το πέστο με το ελαιόλαδο, το σκόρδο, το αλάτι και το πιπέρι.
- Βάλτε τα ζυμαρικά και ανακατέψτε καλά.
- Προσθέστε τη μοτσαρέλα, τα ντοματίνια και το βασιλικό, ανακατέψτε ελαφρώς και σερβίρετε.