Υλικά
- 4 κ. σ. ελαιόλαδο
- 3 σκελίδες σκόρδο, λιωμένες
- 500 γρ. φρέσκα μανιτάρια, κομμένα σε φέτες
- 3 κ. σ. βαλσάμικο
- 3 κ. σ. λευκό κρασί
- Αλάτι και φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι για γεύση
Εκτέλεση
- Σοτάρετε το σκόρδο σε ελαιόλαδο για 1 έως 2 λεπτά σε μέτρια φωτιά, προσέχοντας να μην ροδίσει.
- Προσθέστε τα μανιτάρια και μαγειρέψτε για 2 ακόμη λεπτά, ανακατεύοντας περιστασιακά.
- Ρίξτε το βαλσάμικο ξύδι και το κρασί, ανακατέψτε και μαγειρέψτε για ακόμη 2 λεπτά.
- Αλατοπιπερώστε και σερβίρετε.