Υλικά
- 1 λουκάνικο, μόνο τον κιμά του
- 2 κ. σ. πιπεριές τσιπότλε
- 4 τορτίγιες καλαμποκιού
- 2 κ. σ. ψιλοκομμένο κρεμμύδι
- 2 κ. σ. φρέσκο κόλιανδρο ψιλοκομμένο
Εκτέλεση
- Ανακατέψτε τον κιμά λουκάνικου με τις πιπεριές τσιπότλε σε ένα μπολ.
- Ζεστάνετε ένα τηγάνι σε μέτρια προς υψηλή θερμοκρασία και μαγειρέψτε το μείγμα με το λουκάνικο για 5- 7 λεπτά.
- Μεταφέρετε το λουκάνικο σε ένα πιάτο, αφήνοντας το λίπος στο τηγάνι.
- Ζεστάνετε τις τοργίγιες στο ίδιο τηγάνι σε μέτρια φωτιά για 1- 2 λεπτά από κάθε πλευρά.
- Τοποθετήστε δύο τορτίγιες τη μία πάνω στην άλλη για κάθε τάκος.
- Γεμίστε με το λουκάνικο και γαρνίρετε με το κρεμμύδι και τον κόλιανδρο.