«Σχετικά με τις δηλώσεις Τσόκλη στην εκπομπή του δεκαπενταυγούστου στην ΝΕΤ, για τον πίνακα του με το ανήλικο παιδί θα ήθελα να πω ότι, εξίσου χυδαία και ανώμαλη με τις απόψεις του περί βιασμού ήταν και η φράση του, “είμαστε άνδρες κάποιας ηλικίας και σημαίνει ότι υφιστάμεθα την γοητεία του ξυπνήματος της νεότητας και θα θέλαμε να συμμετέχουμε σε αυτό και ξέρουμε όλοι ότι δε επιτρέπεται, ξέρουμε ότι κινδυνεύουμε να τιμωρηθούμε. Για αυτό όμως η επιθυμία μας υπάρχει και παραμένει. Είναι ένας τρόπος λοιπόν, να αποδείξουμε και να εντείνουμε αυτό το αίσθημα της ενοχής που όλοι έχουμε μπροστά σε κάποια φαινόμενα και την δειλία μας βέβαια, να ικανοποιήσουμε επιθυμίες που η ίδια η φύση επιβάλλει”. Δηλαδή ούτε λίγο ούτε πολύ μας λέει, ότι η παιδεραστία είναι απόλυτα φυσιολογική!!! Και ερωτώ: Το Εθνικό Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο τι κάνει γι’ αυτό; Πως επιτρέπει να ακούγονται τέτοιες ανώμαλες και βρώμικες απόψεις από ένα μάλιστα κρατικό κανάλι, χωρίς να επέμβει; Οφείλει να επιμεληθεί του θέματος γιατί η αγανάκτησή μας έχει πλέον φτάσει στο απροχώρητο…».

«Δεν καταλαβαίνω γιατί αυτός που βαράει είναι πιο κακός από αυτόν που τις τρώει. Την βία την ζητά ο ίδιος. Γιατί να κλείσουν φυλακή αυτόν που βαράει και όχι αυτόν που τις τρώει. Αφού η φύση τον σπρώχνει να επιτεθεί. Δεν είναι ωραίο πράγμα η επίθεση και το ξύλο;».

«Δε γνωρίζω τον «κύριο» δε με νοιάζει αν είναι μορφωμένος, κουλτουριάρης ή επιφανής. Η ηθική δεν είναι συνάρτηση της μόρφωσης. Πρέπει να ξέρεις Τσόκλη, για να μην αφαιρέσω το κάπα, η εξέλιξη της ανθρωπότητας προϋποθέτει κοινωνίες υγιείς ,ευνομούμενες και ευήμερες. Κοινωνίες θεμελιωμένες στον αλληλοσεβασμό στην ελευθερία και όχι στην ελευθεριότητα, οι κοινωνίες αυτές αποτελούνται από ανθρώπους που γεννιούνται προσφέρουν και πεθαίνουν. Και οι άνθρωποι αυτοί γεννιούνται από το πιο ιερό πλάσμα τη γυναίκα την οποία εσύ θεωρείς αντικείμενο. Είμαι σίγουρη ότι έχεις τραυματικά παιδικά χρονιά «κύριε» Τσόκλη. Και επίσης δεν έχεις συνειδητοποιήσει ότι η ειδοποιός διαφορά του κτήνους από τον άνθρωπο είναι ότι αυτός ελέγχει τα ένστικτά του. Αν υπακούαμε τα ένστικτά μας θα ήμασταν αγέλη θα γεννιόντουσαν άσκοπα παιδιά και δεν θα μορφωνόμασταν ποτέ. Με αυτά που λες δυναμιτίζεις το θεσμό της οικογενείας και κατ’ επέκταση της ανθρώπινης έλλογης κοινωνίας. Γιατί με τη δική σου λογική «κύριε» Τσόκλη εγώ θα έπρεπε να υπακούσω το ένστικτο μου και να έρθω να σε βρω και να σε σκοτώσω. «Είναι ωραία η επίθεση.
Υ.Γ: Αν σε βιάσει ποτέ κάποιος ομοφυλόφιλος θύμισε μας να συλλάβουμε εσένα. ΕΣΥ ΤΟ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΣ».