Σπάνιες ταινίες από την ιστορία της έβδομης τέχνης, κλασικά φιλμ, αλλά και ιστορικές επανεκδώσεις εξασφάλισε για το σινεφίλ κοινό, η εταιρεία New Star.

Δείτε τις ταινίες, που θα προβάλλονται από σήμερα μέχρι και τις 20 Φεβρουαρίου…

«Το χειρόγραφο της Σαραγόσα»

Πρόκειται για ένα σπάνιο και δυσεύρετο κομμάτι του πολωνικού κινηματογράφου που θα προβάλλεται καθημερινά στις 18:00 και 21:00 στον κινηματογράφο Capitol Ζέφυρος.

«Η μάχη του Στάλινγκραντ: Ούτε βήμα πίσω» και η «Η μάχη του Στάλινγκραντ: Η νίκη»

Το επικό δράμα του Vladimir Petrov που γυρίστηκε στη Σοβιετική Ένωση το 1949 παρουσιάζεται καθημερινά στον κινηματογράφο Cinemax Τιτάνια στις 18:00 και 21:00 αντίστοιχα.

«39 Σκαλοπάτια»

Το κλασικό κατασκοπικό θρίλερ από τον μετρ του σασπένς Alfred Hitchkock θα παίζεται Πέμπτη 14/02 και Τρίτη 19/02, στις 21:45, στον κινηματογράφο Cinemax Τιτάνια.

«Ο τρίτος άνθρωπος»

Το αριστουργηματικό φιλμ νουάρ του Καρολ Ριντ με τον ιδιοφυή Όρσον
Ουέλς σε ένα ρόλο που έμεινε στην κινηματογραφική ιστορία! Θα προβάλλεται στον κινηματογράφο Cinemax Τιτάνια, την Παρασκευή και τη Δευτέρα στις 21:45.

«Η κυρία εξαφανίζεται»

Η ταινία που έκανε τους κριτικούς να ανακηρύξουν τον Άλφρεντ Χίτσκοκ ως το μεγαλύτερο άγγλο σκηνοθέτη. Θα προβάλλεται στον κινηματογράφο Cinemax Τιτάνια, το Σάββατο και τη Τετάρτη στις 21:45.

«Εκβιασμός»

Η καθοριστική δημιουργία του Άλφρεντ Χίτσκοκ που τον καθιέρωσε ως μάστορα των θρίλερ θα προβληθεί την Κυριακή στις 21:45 στον κινηματογράφο Cinemax Τιτάνια…