Την ταινία «Σκότωσέ τους γλυκά» θα απολαύσουν αποκλειστικά οι φίλοι του WIND F2G πρώτοι απ’ όλους την Τετάρτη 24 Οκτωβρίου στον κινηματογράφο Αθήναιον.

Οι ενδιαφερόμενοι για να λάβουν μέρος στον διαγωνισμό αρκεί να εγγραφούν ή να κάνουν log in στο My F2G από το επίσημο site της WIND προκειμένου να κερδίσουν 4 από τις 180 τετραπλές προσκλήσεις για την πρεμιέρα. Στο πλαίσιο της πρεμιέρας, οι τυχεροί νικητές θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για το WIND F2G και να κάνουν επί τόπου ταυτοποίηση του νέου τους πακέτου.

Η ταινία κυκλοφορεί στις κινηματογραφικές αίθουσες από 26 Οκτωβρίου 2012. Η πρεμιέρα αποκλειστικά για τους φίλους του WIND F2G προβάλλεται στο πλαίσιο της ενέργειας WINDF2G Cinema πρεμιέρες… για όλους, σε συνέχεια μιας σειράς πρώτων αποκλειστικών προβολών όπως «MEN IN BLACK 3», «what to expect when you are expecting», «The Amazing Spideman», «Ολική Επαναφορά», «BRAVE» και «Barbie: H πριγκίπισσα και η ποπ σταρ».
 
Οι φίλοι του WIND F2G μπορούν να ενημερώνονται για τις αποκλειστικές WINDF2G Cinema πρεμιέρες… για όλους στο www.f2g.gr και την σελίδα του F2G στο Facebook.