Εμπνεόμενος από το σκάνδαλο «Rampart» που είχε ξεσπάσει στο Λος Άντζελες στα τέλη του ’90, ο Τζέιμς Ελρόι, σεναριογράφος του «L.A. Confidential» δημιουργεί μια τραγική ιστορία ενός αστυνομικού που το παρελθόν του επιστρέφει για να τον στοιχειώσει.

Το σκάνδαλο «Rampart» ξέσπασε μετά από επανειλημμένες αναφορές για ανάρμοστη συμπεριφορά αστυνομικών. Οι έρευνες που έγιναν, αποκάλυψαν ένα απίστευτο κύκλωμα διαφθοράς ανάμεσα στους αστυνομικούς του τμήματος Rampart, που θεωρητικά ασχολούνταν με την καταστολή του εγκλήματος των συμμοριών.

Τα γεγονότα αυτά λειτουργούν σαν φόντο της ταινίας «Στα Όρια», καθώς το φιλμ αφηγείται την ιστορία του αστυνομικού και βετεράνου του Βιετνάμ, Ντέιβ Μπράουν που εργάζεται στο τμήμα Rampart και φέρεται αποφασισμένος να επιβάλει την προσωπική του αίσθηση δικαίου, που συχνά ξεπερνά τη διαχωριστική γραμμή μεταξύ σωστού και λάθους.

Όταν καταγράφεται από κάμερα να χτυπά έναν ύποπτο, μπλέκεται σε έναν προσωπικό και συναισθηματικό στρόβιλο, καθώς το σκοτεινό του παρελθόν βγαίνει στο φως αλλά ο ίδιος αρνείται πεισματικά να αλλάξει συμπεριφορά.

Κι ενώ ένα απίστευτο σκάνδαλο αστυνομικής διαφθοράς αποκαλύπτεται, ο κόσμος του Μπράουν – με δύο πρώην συζύγους που «τυχαίνει» να είναι και αδερφές, δύο κόρες, έναν λάθος μέντορα και πλήθος ερευνητών – αρχίζει να χάνει το νόημά του.

Έτσι, σιγά-σιγά θα απογυμνωθεί από όλα τα στοιχεία που τον χαρακτήριζαν μέχρι σήμερα: την υποκρισία, το σοβινισμό, την υπεροψία, την ομοφοβία, το ρατσισμό, την επιθετικότητα, τη μισανθρωπία.

Τη σκηνοθεσία της ταινίας υπογράφει ο Όρεν Μούβερμαν, ενώ στον πρωταγωνιστικό ρόλο συναντάμε τον Γούντι Χάρελσον.

Η ταινία «Στα Όρια» θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 28 Ιουνίου, από την Audio Visual.

Δείτε φωτογραφίες και το trailer…