Η δεύτερη ταινία με τα «Χελωνονιτζάκια» βγαίνει στις σκοτεινές αίθουσες σήμερα. Επιπλέον, ένα πολιτικό δράμα με φόντο τη Χιλή του 1973, μια ιστορία εκδίκησης στην Αυστραλία, μια ισπανική δραματική κομεντί και μια γαλλική κωμωδία συνθέτουν τις νέες ταινίες της εβδομάδας.

Δείτε αναλυτικά τις ταινίες που κάνουν πρεμιέρα αυτήν την εβδομάδα καθώς και τα trailer τους…

«Χελωνονιντζάκια ΙΙ»

Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Ντέιβ Γκριν με τους: Μέγκαν Φοξ, Λόρα Λίνεϊ, Στίβεν Αμέλ

Ο διαβόητος κακοποιός Σενσέι Σρέντερ δραπετεύει και σε συνεργασία με έναν ευφυή επιστήμονα και έναν παντοδύναμο εξωγήινο ετοιμάζεται να καταλάβει τη Νέα Υόρκη και μετά ολόκληρο τον πλανήτη.

«Έρωτας στα Τυφλά»

Γαλλική ταινία, σκηνοθεσία Κλοβίς Κορνιγιάκ με τους: Κλοβίς Κορνιγιάκ, Μελανί Μπερνιέ, Λιλού Φολί

Μια πιανίστρια εγκαθίσταται σε ένα διαμέρισμα, το οποίο χωρίζεται από το διπλανό, «άντρο» ενός αντικοινωνικού και εργασιομανή δημιουργού γρίφων, μ’ έναν λεπτό, μηδενικής ηχοπροστασίας τοίχο. Η αρμονική «συγκατοίκησή» τους μοιάζει αδύνατη…

«Η Αποικία»

Γερμανογαλλική ταινία, σκηνοθεσία Φλόριαν Γκάλενμπεργκερ με τους: Έμα Γουάτσον, Ντάνιελ Μπρουλ, Μίκαελ Νίκβιστ

Αναζητώντας τον σύντροφό της που έχει συλληφθεί από τη χούντα του Πινοσέτ, μια νεαρή κοπέλα εισέρχεται στα άδυτα μιας φιλανθρωπικής θρησκευτικής οργάνωσης, προκάλυμμα μιας μυστικής στρατιωτικής βάσης όπου γίνονται ανακρίσεις και βασανιστήρια.

«Η Μοδίστρα»

Αυστραλιανή ταινία, σκηνοθεσία Τζόσελιν Μουρχάουζ με τους: Κέιτ Γουίνσλετ, Λίαμ Χέμσγουορθ, Χιούγκο Γουίβινγκ

Στην Αυστραλία του ’50, μια μοδάτη, υπερβολικά καλοντυμένη γυναίκα επιστρέφει στο χωριό απ’ όπου εκδιώχτηκε μικρή, κατηγορούμενη για το φόνο ενός αγοριού. Με μια ραπτομηχανή στο χέρι, είναι αποφασισμένη να μάθει την αλήθεια και να εκδικηθεί όσους συνωμότησαν εναντίον της.

«Η Ελιά»

Ισπανική ταινία, σκηνοθεσία Ισιάρ Μπογαΐν με τους: Χαβιέρ Γκουτιέρεζ, Άννα Καστίγιο, Πεπ Άμπρος

Θέλοντας να επικοινωνήσει με τον παππού της, ο οποίος έπειτα από χρόνια απόλυτης σιωπής έχει σταματήσει πλέον και να τρώει, η 20χρονη Άλμα ξεκινά με έναν φίλο και τον θείο της, αλλά χωρίς κανένα σχέδιο, να φέρει πίσω από τη Γερμανία την οικογενειακή αιωνόβια ελιά που πουλήθηκε πριν από χρόνια.