Τη δεύτερη σειρά στο Top 10 του Netflix στην Ελλάδα έχει κατακτήσει η σειρά «ΧΟ, Kitty». Η συγκεκριμένη εφηβική σειρά διηγείται την ιστορία της Κάθριν Κόβεϊ, γνωστής και ως Κίτι (Άνα Κάθκαρτ).

Όλη η ιστορία ξετυλίγεται στη Σεούλ, στη Νότια Κορέα, και δείχνει το ταξίδι της Κίτι για να μάθει περισσότερα για τη μητέρα της, πηγαίνοντας στο ίδιο σχολείο που πήγε κι αυτή. Στη σειρά, έχουμε την ευκαιρία να δούμε περισσότερο από την εξωστρεφή προσωπικότητα της Κίτι και, φυσικά, την ερωτική της ζωή.

Παρόλο που είναι μια συνηθισμένη ιστορία με σκηνές που έχουμε δει εκατομμύρια φορές πριν, αυτή είναι ισορροπημένη με πολύ φρέσκες προσθήκες. Με ένα απρόβλεπτο γεγονός σχεδόν σε κάθε επεισόδιο να ενισχύει το δράμα, τα βαθιά προβλήματα (πολλές φορές και ανούσια) που σκέφτονται οι έφηβοι, και πως όλα αυτά συνοδεύονται από ώριμες αλλά και μη, εφηβικές αντιδράσεις.

Η άποψη του lordoftheseries.gr

Βέβαια δεν λείπουν και τα σεναριακά προβλήματα καθώς στα πρώτα επεισόδια, η Κίτι βρίσκεται σε αμήχανες καταστάσεις ξανά και ξανά, και η σκηνοθεσία σε αυτά τα μέρη το μόνο που κάνει είναι να εντείνει αυτό το αίσθημα, με αποτέλεσμα να καταντά λίγο κουραστικό.

Το «XO, Kitt» ήταν μια ευχάριστη έκπληξη καθώς δείχνει πως πρέπει να είναι ένα εφηβικό δράμα. Αν περιμένετε νεανικά δράματα, αμήχανες σκηνές και λίγο ρομαντισμό, θα τα βρείτε. Η σειρά έχει όλα τα κλισέ των ρομαντικών κωμωδιών, όπως εχθροί που γίνονται εραστές, παρεξηγήσεις, μια ψεύτικη σχέση, ένας καλός φίλος που δίνει καλές συμβουλές και, φυσικά, ένας τρίγωνο αγάπης. Αν είστε fan του είδους ή αν αναζητάτε να δείτε κάτι ευχάριστο και «ελαφρύ» ξεκινήστε το!

https://www.youtube.com/watch?v=vP9C33H6G3E