Λειτουργώντας υπό νέα διεύθυνση, από το καλοκαίρι του 2014, το Muddler, στην καρδιά της Αθήνας, λίγο πιο κάτω από την Πλατεία Συντάγματος, αποτελεί μία ιδιαίτερη all day πρόταση τόσο για καφέ όσο και για ένα χαλαρό after office ποτό.

Προσαρμοσμένο απόλυτα στο αστικό περιβάλλον, η λιτή διακόσμησή του κάνει τους πάντες να νιώθουν οικεία και ευχάριστα, αναδεικνύοντας το χώρο ως ιδανική επιλογή για ένα coffee break κατά τη διάρκεια της ημέρας συνοδεία τοστ, hot dog ή φρέσκων σαλατών.

Το σούρουπο ενδείκνυται για ένα χαλαρό cocktail με τους συναδέλφους ή την παρέα σας, φτιαγμένο με μεράκι και μαεστρία από τον bartender ο οποίος πρόθυμα θα δημιουργήσει εκείνο της αρεσκείας σας, αρκεί να του δώσετε ένα στοιχείο!

Οι πιο παραδοσιακοί, προτιμήστε το αρωματικό ρακόμελο, που πραγματικά συμπεριλαμβάνεται στις best seller προτάσεις της μπάρας! Βραδιές με jazz, soul, funky μουσικές δίνουν διαφορετική νότα στις εξόδους σας ενώ τα live events κρατούν το ενδιαφέρον αμείωτο.

Καιρού επιτρέποντος προτιμήστε κάποιο από τα τραπέζια στην εξωτερική «αυλή» με τις τοιχογραφίες αστικού τοπίου να «στολίζουν» τους τοίχους ολόγυρά του.

Tip: Στα plus, η άμεση και φιλική εξυπηρέτηση και οι προσιτές τιμές.

Info
Κυριακή-Πέμπτη: 08.00-00.00, Παρασκευή-Σάββατο: 08.00-04.00

Τιμές: 2,50 ευρώ (cappuccino), 6 ευρώ (ποτό), από 8 ευρώ (cocktail)

Περικλέους 56, Σύνταγμα, Αθήνα
Τηλ. 210 3210058
www.facebook.com/pages/Muddler-cafe-bar


Αν θέλετε να μάθετε ποια είναι τα καλύτερα στέκια για φαγητό και καφέ στην περιοχή κατεβάστε την εφαρμογή Athens by GreekGuide.com στο κινητό σας δωρεάν και απολαύστε ένα άλλο «πρόσωπο» της Αθήνας!