Το ξενοδοχείο Τιτάνια διοργανώνει μοναδικά ρεβεγιόν Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς, σε πολυτελείς αίθουσες με γιορτινή ατμόσφαιρα, ζεστασιά, ξεχωριστές γεύσεις και προσιτές τιμές.
Τις παραμονές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, απολαύστε λαμπερά ρεβεγιόν στο Olive Garden, στο rooftop του ξενοδοχείου, με θέα τον έναστρο αττικό ουρανό και τη φωτισμένη Ακρόπολη με συνοδεία από πιάνο και τραγούδι.
Τα μενού 6 πιάτων που προσφέρονται στο Olive Garden, την παραμονή των Χριστουγέννων με 83 ευρώ/άτομο και την παραμονή της Πρωτοχρονιάς με 98 ευρώ/άτομο, περιλαμβάνουν μια σειρά εντυπωσιακών πιάτων, όπως: ρολό φρέσκου ζυμαρικού με μανιτάρια, πράσο και σάλτσα μαύρης τρούφας, καλαμάρι γεμιστό με πλιγούρι, σταφίδα και κουκουνάρι, πουρές φινόκιο, σάλτσα πορτοκάλι και τρίμα αυγοτάραχο, χήνα με παραδοσιακή γέμιση, σπαράγγια, κάστανα και σάλτσα κόκκινου κρασιού, μοσχάρι ψημένο σε κενό αέρος, πουρές ψητής σελινόριζας, μανιτάρια, κρεμμυδάκια και σάλτσα στιφάδου και χριστουγεννιάτικος κορμός με κάστανο, κροκάν πικρής σοκολάτας και σάλτσα λευκής με βατόμουρα.
Εναλλακτικά, περάστε την παραμονή των Χριστουγέννων σε ρυθμούς πάρτυ στην αίθουσα Ευρώπη, με ένα εντυπωσιακό μπουφέ που προσφέρεται στα 45 ευρώ/άτομο και περιλαμβάνει ζεστά και κρύα πιάτα, όπως: σούπα κυδώνι με κολοκύθα και καπνιστές γαρίδες, τερίνα πάπιας με συκωτάκια πουλιών και αποξηραμένα φρούτα, νιόκι πατάτας με ποικιλία άγριων μανιταριών, προσούτο και λάδι τρούφας, γαλοπούλα γεμιστή με χαλούμι, δαμάσκηνα και σπανάκι, παραδοσιακή γέμιση γαλοπούλας, ψαρονέφρι μαριναρισμένο με μέλι, θυμάρι και τσίλι σε στρώμα κόκκινου λάχανου, μασκαρπόνε με μοσχάτο και μαριναρισμένες φράουλες και cheese cake με βατόμουρα και ξηρούς καρπούς.
Για την πρώτη ημέρα του χρόνου, στο Olive Garden προσφέρεται ένα διαφορετικό New Year’s Brunch, με ζεστές και κρύες παρουσίες, μόλις με 40 ευρώ/άτομο.
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν απεριόριστη κατανάλωση κρασιού, μπύρας και αναψυκτικών, αλλά και δωρεάν στάθμευση.
Υπάρχει έκπτωση 50% για παιδιά 6-10 ετών, καμία χρέωση για παιδιά κάτω των 6 ετών.
Δείτε αναλυτικά τα μενού…
Μενού Ρεβεγιόν Χριστουγέννων Olive Garden
Ποτό καλωσορίσματος
Βελουτέ γλυκοπατάτας με παντζάρι, γαρίδα και άρωμα μαστίχας
Καλαμάρι γεμιστό με πλιγούρι, σταφίδα και κουκουνάρι, πουρές φινόκιο, σάλτσα πορτοκάλι και τρίμα αυγοτάραχο
Ρολό φρέσκου ζυμαρικού με μανιτάρια, πράσο και σάλτσα μαύρης τρούφας
Χήνα με παραδοσιακή γέμιση, σπαράγγια, κάστανα και σάλτσα κόκκινου κρασιού
Χριστουγεννιάτικος κορμός με κάστανο, κροκάν πικρής σοκολάτας και σάλτσα λευκής με βατόμουρα
Μενού Χριστουγέννων Europe
Σούπα/Soup
Σούπα κυδώνι με κολοκύθα και καπνιστές γαρίδες
Σαλάτες/Salads
Σαλάτα με ψητά παντζάρια, πράσινο μήλο και ντρέσινγκ με καρύδια
Σαλάτα noodles με καπνιστό σολομό, φρέσκο κόλιανδρο και σησαμέλαιο
Ελληνική σαλάτα με φύλλα άγριας ρόκας, κρίταμο και φιλέτα αντζούγιας
Σαλάτα με τοματίνια, μοτσαρέλα, baby ρόκα και σάλτσα πέστο τσουκνίδας
Μελιτζανοσαλάτα με ρόδι, γιαούρτι και ταχίνι
Σαλάτα σελινόριζας με μαραθόριζα, κρέμα μοσχολέμονο και καπνιστό χοιρινό
Καρδιές σαλατικών με φινόκιο, αποξηραμένα σύκα και φουντούκια
Χειμωνιάτικα σαλατικά με κοτόπουλο, λιαστές τομάτες, καλαμπόκι και νιφάδες παρμεζάνας
Κρύες παρουσίες/Cold Dishes
Τερίνα σολομού με πράσο και προσούτο Πάρμας
Τάρτα με σπανάκι, ροκφόρ και βατόμουρα
Τερίνα πάπιας με συκωτάκια πουλιών και αποξηραμένα φρούτα
Μανιτάρια πλευρώτους με λάδι τρούφας και καραμελωμένο βαλσάμικο
Ποικιλία από εκλεκτά Ελληνικά και διεθνή τυριά με κριτσίνια και κράκερς
Ζεστές παρουσίες/Warm Dishes
Νιόκι πατάτας με ποικιλία άγριων μανιταριών, προσούτο και λάδι τρούφας
Σπιτική πάστα φούρνου με μοσχαρίσια ουρά και λαχανικά
Τάρτα με κοτόπουλο, ροκφόρ και μπέικον
Φιλέτο σολομού με κρούστα μυρωδικών και κρέμα σελινόριζας
Γαλοπούλα γεμιστή με χαλούμι, δαμάσκηνα και σπανάκι, παραδοσιακή γέμιση γαλοπούλας
Ψητός λαιμός μόσχου με κρέμα οστρακοειδών και πουρέ κόκκινης κολοκύθας
Ψαρονέφρι μαριναρισμένο με μέλι, θυμάρι και τσίλι σε στρώμα κόκκινου λάχανου
Αρωματικό ρύζι με σταφίδες και κουκουνάρι
Πατάτες με κρέμα παρμεζάνας και πράσο
Carving
Μπουτάκι αρνιού με ελιές, λιαστή τομάτα και δεντρολίβανο
Γλυκά/Desserts
Τιραμισού
Προφιτερόλ με πραλίνα και καραμέλα
Cheese cake με βατόμουρα και ξηρούς καρπούς
Black forest
Ποτηράκια με διάφορα μους
Κρεμ μπρουλέ με γλυκό κάστανα
Τάρτα σοκολάτα με άρωμα εσπρέσο
Μασκαρπόνε με μοσχάτο και μαριναρισμένες φράουλες
Menu Ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς Olive Garden
Ποτό καλωσορίσματος
Βελουτέ μανιταριών με μαύρη τρούφα και άρωμα πικραμύγδαλου
Παντζάρι με κρέμα φάβας, καπνιστό χέλι και πορτοκάλι
Φαγκρί με σάλτσα κακκαβιάς, πουρέ από γίγαντες Πρεσπών, μους ταραμά και κροκέτα ρυζιού
Μοσχάρι ψημένο σε κενό αέρος, πουρές ψητής σελινόριζας, μανιτάρια, κρεμμυδάκια και σάλτσα στιφάδου
Μους τζιαντούγιας «Valrhona» με φιστίκι Αιγίνης,«Valrhona» gianduja mousse with pistachio,
Βασιλόπιτα & 1 ποτήρι αφρώδη οίνο
Brunch Πρωτοχρονιάς Olive Garden
Σούπα/Soup
Κρέμα καπνιστής σελινόριζας με γαρίδες και σπαράγγια
Κρύες παρουσίες/Cold plates
Μαρινέ σολομός με πίκλα τζίντζερ και σησαμέλαιο
Γκαλαντίνα μπακαλιάρου με κρούστα από μαύρο και άσπρο σουσάμι
Γαρίδες μαριναρισμένες με θυμάρι, μοσχολέμονο και ροζ πιπέρι
Τερίνα πάπιας με συκωτάκια πουλιών και αποξηραμένα φρούτα
Ψητά μανιτάρια πλευρώτους με cottage cheese και γλυκό σταφύλι με βαλσάμικο
Τάρτα με γραβιέρα και τσαπέλες
Μελιτζανοσαλάτα με ταχίνι, γιαούρτι και τοματάκι κονφί
Ποικιλία από εκλεκτά τυριά και αλλαντικά
Σαλάτες/Salads
Σαλάτα ρόκα με ρόδι, ανθότυρο και προσούτο Πάρμας
Σαλάτα αντίδι με κολοκύθι, φινόκιο, λιαστή τομάτα και άνηθο
Τραγανά σαλατικά με φιλέτο κοτόπουλο, καπνιστή πανσέτα
Ελληνική σαλάτα με κριθαρένια παξιμάδια και κρίταμο
Τομάτα μοτσαρέλα, με ρόκα και ψητά λαχανικά και νιφάδες παρμεζάνας
Ανάμεικτα σαλατικά με καβούρι, καλαμπόκι και φρέσκο κόλιανδρο
Παντζάρια με γιαούρτι, τζίντζερ και καρύδια
Ζεστές παρουσίες/Warm plates
Νιόκι πατάτας με ποικιλία άγριων μανιταριών, προσούτο και λάδι τρούφας
Ποπιέτες σολομού με σελινόριζα και κρέμα κρόκου Κοζάνης
Φιλέτο κοτόπουλο μαριναρισμένο με γλυκό τσίλι, σχινόπρασο και μέλι
Καρέ αρνιού γεμιστό με κατσικίσιο τυρί, δενδρολίβανο και ημίλιαστη τομάτα
Σιγομαγειρεμένο αγριογούρουνο με πουρέ καπνιστής σελινόριζας
Φιλέτο μόσχου με κρέμα οστρακοειδών και πουρέ κόκκινης κολοκύθας
Παραδοσιακή χορτόπιτα με σπιτικό φύλλο
Τάρτα με κοτόπουλο, ροκφόρ και μπέικον
Αρωματικό ρύζι με σταφίδες και κουκουνάρι
Γλυκοπατάτες Λυωνέζ
Carving
Rib eye με σάλτσα κόκκινου κρασιού και ροζ πιπέρι Μαδαγασκάρης
Γλυκά/Desserts
Τιραμισού
Προφιτερόλ με πραλίνα και καραμέλα
Cheese cake με βατόμουρα και ξηρούς καρπούς
Black forest
Ποτηράκια με διάφορα μους
Κρεμ μπρουλέ με γλυκό κάστανα
Τάρτα σοκολάτα με άρωμα εσπρέσο
Μασκαρπόνε με μοσχάτο και μαριναρισμένες φράουλες