Είναι γεγονός, η πολυναμενόμενη τρίτη σεζόν του Virgin River είναι προ των πυλών, ξεκινά στο Netflix την Παρασκευή, 9 Ιουλίου 2021.

Πραγματικό ντελίριο επικρατεί στο ίντερνετ, καθώς είναι χιλιάδες αυτοί που δεν μπορούν να περιμένουν…

Virgin River: Ανακεφαλαίωση πριν τη μεγάλη πρεμιέρα του 3ου κύκλου

Η ανανέωση της λατρεμένης από εκατομμύρια ανθρώπους σειράς έγινε γνωστή ήδη από τον Δεκέμβριο του 2020.

Για να θυμηθούμε λοιπόν πώς έκλεισε ο δεύτερος κύκλος της Πόλης Δίπλα στο Ποτάμι, όπως είναι ο ελληνικός τίτλος, πάνω στην ώρα για τα νέα επεισόδια.

Όπως και με την πρώτη σεζόν, πολύ ήταν το δράμα που ξετυλίχθηκε στον δεύτερο κύκλο, που είδαμε από αρραβώνες και γεννήσεις μέχρι χωρισμούς και φόνους.

Ο κύκλος άρχισε με τους Μελ και Τζακ χωρισμένους και τη Σαρμέιν να ετοιμάζεται να φέρει στον κόσμο τα μωρά της. Η Χόουπ βγαίνει και πάλι με τον Ντοκ, κρατούν ωστόσο τη σχέση τους κρυφή. Τόσο κρυφή που η Χόουπ ενθαρρύνει τον Ντοκ να αρχίσει να βγαίνει με τη Μιριέλ για να ρίξουν στάχτη στα μάτια όλων.

Όσο για την Πέιτζ, τα πράγματα παίρνουν άσχημη τροπή όταν ο πρώην σύζυγός της Γουές κάνει εκείνη τη μοιραία επίσκεψη. Η Πέιτζ θα τον σκοτώσει κατά λάθος και ο Πρίτσερ θα τη βοηθήσει να καλύψουν τα ίχνη.

Μελ και Τζακ συνεχίζουν να είναι ερωτευμένοι καθ’ όλη τη διάρκεια του κύκλου, ανησυχούν όμως πολύ για το τι θα φέρει μια σχέση μεταξύ τους. Και βέβαια δεν βοηθάει καθόλου που η Σαρμέιν παραμένει «τσιμπημένη» με τον Τζακ.

Στο φινάλε του κύκλου, μαθαίνουμε πως ο Μπρέιντι δεν έχει σκοτώσει τον Κάλβιν, αντιθέτως τον βοήθησε να φύγει οικογενειακώς από την πόλη. Η σεζόν τελειώνει με τους Μελ και Τζάκσον ξανά ζευγάρι και τη Σαρμέιν σε κακή κατάσταση.

Και στις τελευταίες στιγμές του επεισοδίου 10, η Μελ καταφτάνει στο μπαρ για να βρει τον Τζακ λιπόθυμο στο πάτωμα με ένα τραύμα από σφαίρα!

Έτσι θα ξεκινήσει πιθανότατα ο τρίτος κύκλος, μαθαίνοντας τι ακριβώς συνέβη στον Τζακ.

Ο τρίτος κύκλος του Virgin River κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 9 Ιουλίου 2021…