Ο Σεπτέμβρης μας βρίσκει να οργανώνουμε την πρώτη φθινοπωρινή μας εξόρμηση. Προορισμός μας δεν είναι άλλος από την αγαπημένη Θεσσαλονίκη, που αυτή την περίοδο είναι πιο όμορφη από ποτέ. Λάτρεις της ζωντανής νυχτερινής ζωής της, δεν παραλείπουμε να ενημερωθούμε για το ανανεωμένο πρόγραμμα του σημείου αναφοράς ντόπιων και επισκεπτών της πόλης, Monroe night bar.

Πρόκειται για ένα από τα πιο ιδιαίτερα bar-clubs της Θεσσαλονίκης που στεγάζεται σε ένα κτήριο του 1881 επί της οδού Ελ. Βενιζέλου, στη στοά Σαούλ. Έχει αναστηλωθεί με πλήρη σεβασμό στην ιστορία του κτηρίου και χωρίζεται σε τρία επίπεδα στα οποία κυριαρχεί η vintage διακόσμηση, με τη Marilyn Monroe να μας κλείνει το μάτι για μια βραδιά γεμάτη ξεφάντωμα.

Όποια μέρα κι αν επιλέξουμε να το επισκεφτούμε το ενδιαφέρον μας θα παραμείνει αμείωτο, καθώς κάθε βράδυ διοργανώνει και διαφορετική θεματική βραδιά τόσο με live εμφανίσεις όσο και με guest djs.

Το πρόγραμμα του Σεπτεμβρίου, λοιπόν, έχει ως εξής: Δευτέρα: Latin ball με τον Costas Georgiadis. Τρίτη: Game on με τους Paul και Giuliano Jr στα decks. Τετάρτη: Fly with me, διεθνείς επιτυχίες από τους Dj Pistol+Friends. Πέμπτη: O GPRYTANISV παραδίδει μαθήματα μουσικής με ακούσματα από NU disco έως τα πιο underground hits. Σάββατο: Στα decks συναντάται ο Hector. Κυριακή: Ο dj Paul δίνει το ρυθμό.



Tip:
Στα δυνατά χαρτιά του οι ψαγμένες μουσικές και τα εκρηκτικά cocktails. Τώρα που ο καιρός το επιτρέπει ακόμη προτιμήστε τα stands στον πανέμορφο χώρο της εξωτερικής αυλής.


Info:

Καθημερινά: από τις 22.00

Τιμές: 8 ευρώ (ποτό), 9 ευρώ (cocktail)

Ελ. Βενιζέλου 17, Θεσσαλονίκη

Τηλ. +30 2310 265131, +30 6946 965222

[email protected]

www.barmonroe.gr

www.facebook.com/pages/Monroe-Entertainment-Group