Η συνεργασία της Hulu με τη συγγραφέα Margaret Atwood διευρύνεται.

Μετά το Handmaid’s Tale, όπως μας ενημερώνει το Lordoftheseries.gr σειρά έχει η δυστοπική τριλογία τη MaddAddam, που περιλαμβάνει τα βιβλία Όρυξ και Κρέικ, Η χρονιά της πλημμύρας, Το τέλος του κόσμου.

Τη παραγωγή της σειράς θα αναλάβει o Michael Leslie, ο οποίος είχε αναλάβει το The Little Drummer Girl για το AMC, μαζί με την Atwood, όπως επίσης και το σενάριο της.

Στο σύμπαν που έχει δημιουργήσει η Atwood, το ανθρώπινο γένος τείνει στο αφανισμό και η Γενετική θέτει νέα ζητήματα, καθώς δημιουργούνται συνεχώς καινούργια είδη στα εργαστήρια και περίεργοι έμβιοι συνδυασμοί! Ώσπου ένας άνθρωπος, ο Κρέικ, αποφασίζει να φτιάξει ένα νέο είδος ανθρώπου. Η σειρά θα ασχολείται και με τα συμβάντα του βιβλίου και με τα επακόλουθα της “μεγάλης στιγμής¨ της πλοκής.

Το Hulu ήδη συνεργάζεται με τη διάσημη συγγραφέα στη μεταφορά του βιβλίου της The Handmaid’s Tale, του οποίου η πρεμιέρα του 4ου κύκλου έρχεται τον Απρίλιο και ήδη υπάρχουν πλάνα για 5η, ενώ και το βιβλίο της, οι Διαθήκες, θα μεταφερθεί στη μικρή οθόνη από το Hulu.