H Amita Motion συνεχίζει να μας εκπλήσσει με νέες, ξεχωριστές και πάντα θετικές εμπειρίες που μας καλεί να μοιραστούμε με τους φίλους αλλά και τους αγαπημένους μας καλλιτέχνες.

Η 4η θετική εμπειρία της Amita Motion δίνει την ευκαιρία σε όλα τα μέλη του Positive Club να γνωρίσουν από κοντά την Ελένη Φουρέιρα στην πιο θετική dance εμπειρία! Συνολικά, 15 τυχεροί θα χορέψουν μαζί της στο πιο θετικό dance βίντεο, ενώ άλλοι 15 τυχεροί μπορούν να παρακολουθήσουν από κοντά τα γυρίσματα του βίντεο και να κερδίσουν ένα «Meet n Greet» με την αγαπημένη τους καλλιτέχνη.

Στο tab του Positive Club στην επίσημη σελίδα της Amita Motion στο Facebook, οι φαν έχουν τη δυνατότητα να δηλώσουν τη συμμετοχή τους για το dance βίντεο έως τις 14 Μαΐου και για να παρακολουθήσουν από κοντά τα γυρίσματα του βίντεο και να συναντήσουν την Ελένη Φουρέιρα μέσω του «Meet n Greet» έως τις 23 Μαΐου.

Η Ελένη Φουρέιρα καλεί τους φαν της σελίδας να στείλουν φωτογραφία με την πιο εντυπωσιακή τους χορευτική φιγούρα και όσους θέλουν να παρακολουθήσουν το πιο θετικό dance βίντεο, συναντώντας την από κοντά.

Οι 15 τυχεροί με τις καλύτερες χορευτικές δυνατότητες, που θα επιλεγούν από την κριτική επιτροπή, θα παρακολουθήσουν ένα μάθημα χορού με τη χορογράφο της Ελένης Φουρέιρα. Αφού ολοκληρωθεί το μάθημα χορού, οι νικητές θα έχουν την ευκαιρία να δημιουργήσουν μαζί με την Ελένη Φουρέιρα το πιο θετικό dance βίντεο, παρουσιάζοντας τις φιγούρες που έκαναν πρόβα στο μάθημα, απολαμβάνοντας επαγγελματικό μακιγιάζ και styling!

Επιπλέον, 15 ακόμα τυχεροί, θα έχουν τη δυνατότητα να συναντήσουν από κοντά την Ελένη Φουρέιρα μέσω του «Meet n Greet» και να μοιραστούν μαζί της την αγάπη τους για τη μουσική και το χορό, παρακολουθώντας τα γυρίσματα του πιο θετικού dance βίντεο.

Μπες τώρα στο πιο θετικό club της χρονιάς και πάρε μέρος στις πιο θετικές εμπειρίες, που δε βρίσκονται πουθενά αλλού παρά μόνο στην επίσημη σελίδα της Amita Motion στο Facebook.

Γίνε και εσύ μέλος του πιο θετικού club της χρονιάς, μέσα από το tab της εφαρμογής του Amita Motion Positive Club στην επίσημη σελίδα της Amita Motion στο Facebook.

Τα νέα της υπέροχης αυτής παρέας που τα βλέπει όλα θετικά, δεν σταματούν εδώ! Μείνετε συντονισμένοι για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα του Amita Motion Positive Club και τις εκπλήξεις που θα ακολουθήσουν κατά τη διάρκεια της χρονιάς παρέα με τους αγαπημένους καλλιτέχνες.